Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nem lesz késő? Sajnos abortusz...

Nem lesz késő? Sajnos abortuszra kell mennem! Utoljára novembet 15. én jött meg a havim és 21. éig tartott.

Figyelt kérdés
Pappir szerint az utolsó menstruáció első napjától kell számolni a terhessèget, így most a 8. hétben lehetek, de gyakorlatilag biztis nem mert november 25. ig biztos nem estem teherbe. Pénteken tudok nőgyogyászhoz menni, jövőhèten a beszélgetésre. és utánna héten gondolom lesz az abortusz. Nem késő még igaz? Belefér az időbe? Köszönöm ha válaszoltok. Ui. : muszáj az abortusz. Nem magam miatt kell mennem!
2014. jan. 8. 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor ki miatt?

12. hétig csinálnak abortusz.

A nőgyógyász a méretek alapján megállapítja, hogy hány hets terhes lehetsz.

2014. jan. 8. 10:40
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez a "nem magad miatt kell menni" teljesen értelmetlen...ez nem kényszer, hanem döntés kérdése, amit te hozol meg, ne gondold, hogy más lehet a felelős ebben az ügyben.
2014. jan. 8. 10:46
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem magad miatt? Akkor ki miatt? A baba miatt? Igen, biztos ő akar meghalni... Egyébként két beszélgetés van, három nap különbséggel. Tehát erre számolj egy hetet, plusz vizsgálatok. Ui: Olyan nincs hogy muszáj
2014. jan. 8. 11:06
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem magad miatt kell menni? akkor ki miatt? De nem értem, ha egyszer tudod,hogy terhes vagy, és nem akarod megtartani,mért húzod az időt? A testednek sem mindegy,hogy 8vagy 12hetesen mész abortuszra!
2014. jan. 8. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Azt a kíváncsi eget! Itt mindenkit csak az érdekel, hogy miért kell az abortusz, hogy aztán köszörülhessék a nyelvüket!!!!
2014. jan. 8. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Engem pl. baromira nem érdekel, hogy miért megy abortuszra az ő élete. Viszont nem értem, hogy miért emeli ki, hogy nem maga miatt kell menni. Miért mert mondjuk megerőszakolták? Veri valaki és kényszeríti? Vagy bármi lehet, amihez elképzelhető hogy amennyiben igényli támogatásra szorul, amit én pl. meg is adnék neki.
2014. jan. 8. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem a fogantatástól számít a 12 hét, és nem számít, meddig menstruáltál. A nov. 15. számít, és akkor kezdted az első hetet. Ha jól számolom, most 10-én kezded a 9. hetet.

És nem, nem mindegy, hogy 8 hetes terhessséget vesznek el vagy 12. hetest, a 12 hetesnek nagyobb a kockázata.

Amúgy én nem vagyok abortuszellenes, minden nőnek joga van dönteni arról, hogy melyik számára a kisebbik rossz adott helyzetben, egy nem kívánt gyerek vagy egy eléggé kockázatos abortusz, de nem kell ez a rossz duma, hogy nem magad miatt kell menni.

Tudod, nekem tényleg "nem magam miatt" kellett, mert elhalt a terhességem, és biztosíthatlak, hogy ezen az egy okon kívül nincs más, ami nem magad miatt lenne. Ha a pasi miatt csinálod, vagy az anyagi okok miatt, az is magad miatt, a te döntésed miatt van. Akinek nincs választása, az az, aki elvetél.

2014. jan. 8. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Szorít az idő, mert nőgyógyász, műtéthez szükséges vizsgálatok, aztán bizottság elé kell menned, ahol mégegyszer átbeszélik veled, kapsz 1 hét haladékot, és újra menned kell, nem gondoltad-e meg magadat, és utána jön az abortusz.
2014. jan. 8. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha november 15-én jött meg utoljára, akkor most vagy 7hét 6napos.A teherbeesés legvalószínűbb napja 2013. november 29. De ha tudtad,hogy terhes vagy mért húzod/húztad ennyire az időd? nem mindegy,hogy 12hetesen mész abortuszra,vagy már túl lennél rajta!
2014. jan. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!