Lehetséges, hogy két hetes embrió kilökődik vérzés nélkül?
Ma észrevettem egy sötétbarna,ragadós nyálkás valamit az alsóneműmben. Jobban megvizsgálva úgy néz ki,mint egy pár hetes embrió. Ki lehet venni a fejét,a szemeit(belül sötétbarna pont látható a fej részben) és a hosszúkás testét. Megmutattam édesanyámnak és ő is egy embriót vélt benne felfedezni. Menstruációm volt,2 hete lett vége. Akkor foganhatott meg,mikor kifogytam a fogamzásgátlóból és egy hét után tudtam csak beszerezni a tablettát. Tegnap voltam méhnyakrák szűrésen és szerintem ez lökhette ki a babát a helyéről,ami már pár napja el volt halva már. Nem véreztem,csak pár napig éreztem szúrkálást a méhemben(egy bizonyos pózban). Megnéztem Google-ben es két hetes embriónak néz ki. Köszi!
11 hós kislány anyukája
És a méhnyakrák szürés nem lök ki semmit, nincs köze egy esetleges vetéléshez. Ráadásul gondolom, tapogatta is a hasadat a doki, neki észre kellett volna vennie, ha terhes vagy.
Amúgy 2 hetes terhesség nincs. Ha már szültél, tudnod kell, hogy az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet. Ha a mostani menstruációdtól nézem a 2 hetet, még be sem ágyazódott. Ha az előzőtől, akkor meg 6 hetes, ami tapintással megállapítható a megnövekedett méhből.
Amit láttál, az egy nyálkahártyadarab lehetett, amit a fantáziád embriónak látott, és amit egyébként a rákszűrés okozhatott, bár nem gyakori, hogy vérzés okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!