Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lehetséges, hogy két hetes...

Lehetséges, hogy két hetes embrió kilökődik vérzés nélkül?

Figyelt kérdés

Ma észrevettem egy sötétbarna,ragadós nyálkás valamit az alsóneműmben. Jobban megvizsgálva úgy néz ki,mint egy pár hetes embrió. Ki lehet venni a fejét,a szemeit(belül sötétbarna pont látható a fej részben) és a hosszúkás testét. Megmutattam édesanyámnak és ő is egy embriót vélt benne felfedezni. Menstruációm volt,2 hete lett vége. Akkor foganhatott meg,mikor kifogytam a fogamzásgátlóból és egy hét után tudtam csak beszerezni a tablettát. Tegnap voltam méhnyakrák szűrésen és szerintem ez lökhette ki a babát a helyéről,ami már pár napja el volt halva már. Nem véreztem,csak pár napig éreztem szúrkálást a méhemben(egy bizonyos pózban). Megnéztem Google-ben es két hetes embriónak néz ki. Köszi!

11 hós kislány anyukája

2014. jan. 3. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy ennyi idős magzat még nem látható, nincs szeme, nincs feje sem.
2014. jan. 3. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:

És a méhnyakrák szürés nem lök ki semmit, nincs köze egy esetleges vetéléshez. Ráadásul gondolom, tapogatta is a hasadat a doki, neki észre kellett volna vennie, ha terhes vagy.

Amúgy 2 hetes terhesség nincs. Ha már szültél, tudnod kell, hogy az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet. Ha a mostani menstruációdtól nézem a 2 hetet, még be sem ágyazódott. Ha az előzőtől, akkor meg 6 hetes, ami tapintással megállapítható a megnövekedett méhből.

Amit láttál, az egy nyálkahártyadarab lehetett, amit a fantáziád embriónak látott, és amit egyébként a rákszűrés okozhatott, bár nem gyakori, hogy vérzés okozzon.

2014. jan. 4. 01:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Kizártnak tartom,hogy vérzés nélkül kilökődjön egy magzat! Én 6 hetesen vetéltem el,és mégsem távozott belőlem olyan dolog amire azt mondtam volna,hogy "Ő a magzat" csak rengeteg nagy darab vér. Rákszűréstől amúgysem mehetett el!
2014. jan. 7. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!