Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt spontán vetélése,...

Akinek volt spontán vetélése, leírná hogy történt?

Figyelt kérdés
Kb.4és fél hetes terhes lehetek, de ma elkezdtem vérezni, görcsölt a hasam, de több helyen olvastam, hogy vetéléskor nagyon nagy mennyiségű vér szokott lenni, nekem csak délelőtt volt, mostmár alig-alig.(Dokival beszéltem már,azt mondta ha nagyon vérzek menjek ügyeletre)
2013. dec. 21. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem görcsöltem, nem is nagyon véreztem, és mégis spontán vetélésem volt. Kétszer is, mindegyiknél a 8. héten. Nem riogatni akarlak, de ez nem jelent jót szerintem.
2013. dec. 21. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Ellenkező tapasztalataim vannak, mindkét gyerekemnél véreztem az első trimeszterben, az egyiknél 6 másiknál 8-8 hetesen, semmi baj szerencsére. Feküdj sokat, magnézium.
2013. dec. 21. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
A menstruáció elmaradása után 11 nappal teszteltem pozitívat,rá 2 napra iszonyatos has és derék fájdalmam volt,csináltam egy tesztet ami negatív lett,másnap reggel nagyon erős vérzéssel megjött 6 napig tartott,doki átvizsgált spontán vetélés volt,és teljesen "kitisztultam".Ez kb 1 hónapja volt azóta még nem jött meg kicsit felborult a ciklusom.
2013. dec. 21. 19:34
 4/12 anonim ***** válasza:
Én pecsételő vérzéssel kezdtem, amihez aztán görcsök is társultak. Estére iszonyat erős görcseim és darabos vérzésem volt. Összesen kb. 12 óra leforgása alatt elvetéltem, a baba magától távozott. A második vetélésnél se görcs, se vérzés, csak egy rettenetesen szíven ütős 12. heti UH.
2013. dec. 21. 20:07
 5/12 Roberta77 ***** válasza:

Velem épp úgy történt,mint az előttem szoló hölggyel :-/

Pecsételő barnázás, majd erősödő görcsök

Végül ömlött belőlem...

kórház,megfigyelés 3 nap

Második a 9. Hétben

2013. dec. 21. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem mind két vetélésem barnàzàssal kezdődött ami fokozatosan àtment vérzésbe; görcsök és derékfàjdalom kíséretében. Az elsőnél 10 nap telt el a barnàzàs és a vetélés napja között; spontàn rengeteg vérrel tàvozott(méret alapjàn 5 hetes volt; mensi szerint 8)

Most a màsodiknàl 13 nap telt el a barnàzàstól és utolsó 2 nap iszonyatos fàjdalmaim (méhösszehúzódàsaim) voltak. Kb 4-5nappal előtte màr rendesen véreztem.kaptam gyógyszeres ràsegítést; igy spontàn magàtól kijött (mérete alapjàn 6 hetes, mensi szerint 9)

Úgy làtom nem csak én vagyok egyedül aki kétszer vetélt el... :( sajnàlom h ez veletek is megtörtént...

N.

2013. dec. 22. 09:13
 7/12 Roberta77 ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló nem voltál kivizsgáláson?

Én most vagyok túl a hormonvérvételeken.

Progeszteron szint ha alacsony, gyakran vetélés a vége :-/

2013. dec. 22. 10:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Én a terhességem alatt véreztem a 8.,12.,és 14.hétben.

Nem volt túl sok,de élénkpiros és a hasam is fájt.

Szerencsére ma már 2 éves a kisfiam,mert nem vetéltem el.

2013. dec. 22. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok!

Mi is most kezdtük a kivizsgálásokat, de még nagyon az elején vagyunk. Annyit tudunk, hogy biztosan nem véralvadási zavar okozta a vetéléseimet.

Azóta nálatok van baba? Vagy esetleg a vetélések előtt szültetek már? Fel sem tudom fogni, hogy miért történik ez sokunkkal...

2013. dec. 22. 18:01
 10/12 anonim ***** válasza:
3as vagyok,nekem van egy 2,5 éves kisfiam,a vetélésem kb 1 hónapja volt,az a fura,hogy a kolléganőimnek is ugyanez volt 1 hónapon belül.
2013. dec. 22. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!