Akinek volt spontán vetélése, leírná hogy történt?
Velem épp úgy történt,mint az előttem szoló hölggyel :-/
Pecsételő barnázás, majd erősödő görcsök
Végül ömlött belőlem...
kórház,megfigyelés 3 nap
Második a 9. Hétben
Nekem mind két vetélésem barnàzàssal kezdődött ami fokozatosan àtment vérzésbe; görcsök és derékfàjdalom kíséretében. Az elsőnél 10 nap telt el a barnàzàs és a vetélés napja között; spontàn rengeteg vérrel tàvozott(méret alapjàn 5 hetes volt; mensi szerint 8)
Most a màsodiknàl 13 nap telt el a barnàzàstól és utolsó 2 nap iszonyatos fàjdalmaim (méhösszehúzódàsaim) voltak. Kb 4-5nappal előtte màr rendesen véreztem.kaptam gyógyszeres ràsegítést; igy spontàn magàtól kijött (mérete alapjàn 6 hetes, mensi szerint 9)
Úgy làtom nem csak én vagyok egyedül aki kétszer vetélt el... :( sajnàlom h ez veletek is megtörtént...
N.
Kedves utolsó válaszoló nem voltál kivizsgáláson?
Én most vagyok túl a hormonvérvételeken.
Progeszteron szint ha alacsony, gyakran vetélés a vége :-/
Én a terhességem alatt véreztem a 8.,12.,és 14.hétben.
Nem volt túl sok,de élénkpiros és a hasam is fájt.
Szerencsére ma már 2 éves a kisfiam,mert nem vetéltem el.
4-es válaszoló vagyok!
Mi is most kezdtük a kivizsgálásokat, de még nagyon az elején vagyunk. Annyit tudunk, hogy biztosan nem véralvadási zavar okozta a vetéléseimet.
Azóta nálatok van baba? Vagy esetleg a vetélések előtt szültetek már? Fel sem tudom fogni, hogy miért történik ez sokunkkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!