Akinek spontán vetélése volt hogy indult? Tünetek?
Nem jött meg a nemvártam 5 napja, de volt 2x barnázásom. orvos írt pénteken progeszteront pótlásnak, van már 2 kisfiunk. velük nem volt gond. Pénteken este csak felrikulást látott a doki a méhemben.
Holnap megyek vissza a saját dokimhoz. de félek.
utolsó menzeszem:október 14.
10-11 hetes terhes voltam - nem tudtam róla, mivel összevissza jött meg abban az időben.
Pokoli görcs jött rám egyik pillanatról a másikra- persze tök egyedül voltam éppen - a vécéig kivonszoltam magam. és ott szó szerint a csempét kapartam kínomban...
kb 3,5 órán át tartott, Az első órában elkezdtem vérezni nagyon erősen - na akkor bepánikoltam, de még a telefonért sem tudtam elmenni a görcsöktől! és kb,1,5 óra múlva kicsúszott valami.....addigra már szinte úgy kimerültem hogy majdnem leájultam a vécéről.
Másnap a doki közölte velem hogy terhes voltam és amit a vécében láttam az az volt :(
nem kellett kórházba mennem mert a vérzésem tulajdonképpen az eset után folyamatosan enyhült, másnap amikor a doki megvizsgált akkor már barna jött.
Szóval nekem nem volt előtte semmi pici barnázás...semmi ! Csak a váratlanul fellépő iszonyatos görcsök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!