Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek spontán vetélése volt...

Akinek spontán vetélése volt hogy indult? Tünetek?

Figyelt kérdés

Nem jött meg a nemvártam 5 napja, de volt 2x barnázásom. orvos írt pénteken progeszteront pótlásnak, van már 2 kisfiunk. velük nem volt gond. Pénteken este csak felrikulást látott a doki a méhemben.

Holnap megyek vissza a saját dokimhoz. de félek.

utolsó menzeszem:október 14.

2013. nov. 17. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Vérzés, menstruációs görcsök.
2013. nov. 17. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Verzes majd eros gorcsok.
2013. nov. 17. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Erős vérzéssel indult.
2013. nov. 17. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon erős görcsök majd nagyon erős vérzés...9 hetes volt.
2013. nov. 17. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak barnázás volt
2013. nov. 17. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:

10-11 hetes terhes voltam - nem tudtam róla, mivel összevissza jött meg abban az időben.

Pokoli görcs jött rám egyik pillanatról a másikra- persze tök egyedül voltam éppen - a vécéig kivonszoltam magam. és ott szó szerint a csempét kapartam kínomban...

kb 3,5 órán át tartott, Az első órában elkezdtem vérezni nagyon erősen - na akkor bepánikoltam, de még a telefonért sem tudtam elmenni a görcsöktől! és kb,1,5 óra múlva kicsúszott valami.....addigra már szinte úgy kimerültem hogy majdnem leájultam a vécéről.

Másnap a doki közölte velem hogy terhes voltam és amit a vécében láttam az az volt :(

nem kellett kórházba mennem mert a vérzésem tulajdonképpen az eset után folyamatosan enyhült, másnap amikor a doki megvizsgált akkor már barna jött.

Szóval nekem nem volt előtte semmi pici barnázás...semmi ! Csak a váratlanul fellépő iszonyatos görcsök!

2013. nov. 18. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Vérezgetés, pecsételgetés, majd nagyon erős vérzés, és missed ab.lett sajnos:( ez volt februárban, de most itt van a pocakban a mi életünk, 9 hét 4 naposak vagyunk és minden rendben:)
2013. nov. 18. 04:57
 8/8 anonim ***** válasza:
nekünk leállt a fejlődésben a baba az 5. héten de ez csak a 8. heti uh derült ki kb a 6-7. héttől már elég sokszor nagyon görcsöltem de azt hittem normális ez, aztán egyik nap el kezdtem kicsit vérezgetni más nap orvos ott monták hogy pici az embrio 1mm es 8 hetesen, aztán egyre erősödött a vérzés és iszonyatos görcseim voltak és meg is műtöttek de én 3 napig kínlódtam itthon mert 3 nap múlva hívtak vissza műtétre, utólag mondták is hogy hogy lehetnek ilyen orvosok mert bele halhattam volna volt hogy alig bírtam mozogni annyira görcsöltem.Műtét után minden meg szünt.
2013. nov. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!