Akinek volt már korai spontán vetélése; nektek is több ciklusra kihatott az 'esemény'?
Figyelt kérdés
Januárban volt egy korai spontán vetélésem, a rá következő ciklusom 44 napra húzódott el, a mostani mensesem viszont 23 napra jött meg. Mással is volt már így?2013. márc. 19. 15:45
1/3 anonim válasza:
Nekem szerencsém volt, januárban spontán vetélésem volt, februárban 27. napra (ahogy szokott) megjött és most megint babát várok. Nálam nem volt orvosi beavatkozásra szükség. Itt is és a dokim is elmondta, hogy előfordulhat hosszabb vérzés, nekem 5 nap helyett 7 napig tartott vetéléses vérzés , de utolsó napokban inkább barnázás volt. És azt is elmondták, hogy lehet csak 2-3 ciklus múlva áll vissza a rendes kerékvágás. Ne aggódj ez teljesen rendben van így, figyeld magad, jegyzeteld fel melyik hónap hogyan alakul és ha nem rendeződik akkor már kész adatokkal tudod a dokit felkeresni.
2/3 anonim válasza:
nekem missed ab volt augusztusban, legtöbbször 25 napra jött meg, egyszer 29. napra aztán 36. napra
3/3 anonim válasza:
Nekem decemberben 9 nap késés,és pozitív tesztek után sok vérzéssel megjött.Januárban,februárban időre,kis vérzéssel,most márciusban a ciklus 20 napján jött meg,rengeteg vérrel.Szóval igen,szerintem kihat.Az az érzésem,hogy most rázta magát helyre a szervezetem,és visszaállt az eredeti rendre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!