Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az eselye annak hogy...

Kingaescsabi kérdése:

Mennyi az eselye annak hogy terhebe eshetek ujra? Esetleg esemeny utani tablettat bevehetnek?

Figyelt kérdés
5 honapos a babam es 2013 februar 25en beteg lettem es ma 2013 marcius 10en egyutt voltam a ferjemel de nem vedekeztunk vagyis csak ugy h kivette amikor elvezett volna el. Allitasa szerint elvezett belem is de nem mondja biztosra.
2013. márc. 10. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz terhes. Ha semmiképp nem akartok újra babát akkor holnap reggel menj el dokihoz és minnél elöbb vedd be a 72 órás tabit. Egyébként a megszakításos közösülés nem védekezés (még akkor sem ha egy kicsit sem megy beléd)
2013. márc. 10. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

50-50%.

a baba kora teljesen irreleváns a teherbeesés szempontjából.

2013. márc. 10. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes. Szoptatsz?
2013. márc. 10. 22:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy szoptat-e. Akkor is lehet terhes, pláne, hogy már menstruál is.
2013. márc. 10. 22:54
 5/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha jól számolok, pont a 14-ik napon voltatok együtt, 28 napos ciklusnál épp ovu ideje. Elég jó az esély a babára.

2013. márc. 11. 07:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A szoptatást nem a teherbeeséssel kapcsolatban kérdeztem.
2013. márc. 11. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!