Lehet fölösleges volt kiváltani a tablettát és babát várok? Minél előbbi válaszokat várnék.
A ciklus.hu a mai napot jelölte mensis napnak,eddig semmi.
ma voltam orvosnál írattam fogamzásgátló tablettát(most fogom szedni először,eddig még nem használtam). Lehet nem is lesz lehetőségem használni? a mellem fáj mint amikor meg szokott jönni,azon kívül semmi más.se görcsök,se semmi,csak még annyi társul hozzá,hogy sok folyásom van(jóval több mint szokott,sárgás színű, kissé ragacsos állagú.bocsánat,másképp nem tudom leírni)és néha fájdogál a hátam.Egyébként megszakítással védekeztünk(tudom az nem fogamzásgátló módszer)
Persze hogy lehet, mivel nem védekeztek rendesen.
Terhesség esetén viszont nem szedheted be a tablettákat, úgyhogy mindenképp tesztelj, vagy menj vissza az orvoshoz és kérj egy vérvételt, az ingyen van...
1. A teszt aktus után két héttel mutat eredményt. Hiába csinálod két nappal utána, szart se érsz vele.
2. A rengeteg teszt helyett nem lett volna egyszerűbb kotont venni?
Csinálj egy tesztet, mi nem látunk beléd.
1.mindig kivártuk az aktus utáni időt mikor teszteltünk
2. azért nem gumizunk,mert mind kicsi neki és elszorítja,már kb 6félét használtunk egyik sem jó,lelankad tőle nem érzi az egészet és én sem.
a pharmatex hüvely tablettát használtuk egy ideig,aztán az abba marat és maradt a megszakításos módszer most pedig már elkezdem szedni a gyógyszert.egyébként nem fogom szedni úgy, hogy nincs meg,mivel ez lesz az első szedésem,így meg kell várni a mensit és az első napjától kell elkezdeni szedni,tehát ártani nem fogok neki,ha az is lennék.éjszaka is és ma már harmadjára éreztem azt,hogy meg fog jönni,szaladtam wc-re,de semmi.hátha csak késik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!