Nincs valami tuti módszeretek a minél előbbi teherbe eséshez?
A páromnak márc 19-én lesz a születésnapja,és annyira szeretném meglepni őt egy pozitív terhességi tesztel!!!! :)
Most van meg,az utolsó 2 hónapba eléggé hosszúak voltak a ciklusaim 32-34nap.
Minden praktikát,módszert és tanácsot nagyon nagyon szívesen fogadok!
Köszönöm nektek!
Szerintem ez sokunkat nagyon érdekelne, de gyanítom, hogy nem nagyon van ilyen. Mióta próbálkoztok?
Jó időben kell együtt lenni, használj esetleg ovutesztet ennek megállapítására.
Szeretkezés után ne kelj fel egy jó darabig és emeld fel a lábad vagy támaszd alá a feneked.
Szedj terhesvitamint!
Ezek talán segítenek, de tuti recept nincs sajnos!
Hát ezt én is gyanítottam...sajnos!
De milyen igazságtalan az élet,aki babát szeretne az nem kapja meg,és aki nem szeretne neki meg jön..
Október-November óta! Tudom nem túl sok idő..de én már nagyon vágyom rá..de hát ki nem,aki ezen az oldalon van mindenkinek ez a legnagyobb vágya!
Azt mondta a doki hogy ha fél év után nincs baba,akkor menyek és megkukkant!
A kismami vitamint szedem,igaz még csak most kezdtem!
Azért köszönöm.
igyál cickafark és palástfű teát.én az oviug szedtem naponta 2x1 cickafark tabit és flidő után meg palástfű teát ittam,napi egy bögrével este.az első ilyen hónapban babás lettem.szedtem pluszba vasat,folsavat és elevitet.
azt a babát a 21.héten elvesztettük,de jövő hónapban újra próbálkozhatunk már.
utolsó vagyok.találtam egy homeopátiás oldalt.most olvasom,de gyorsan belinkelem:
Köszönöm szépen.
Nagyon sajnálom a babátokat! :(
Remél minél előbb sikerülni fog újra!
Drukkolok neked!
És még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!