Peteérés után 1 héttel teljesen esélytelen teherbe esni?
Ajánlom a ciklus. hu oldalt.
Egyébként mindenkinél más. (Bár az oldal se mutat teljesen biztosat.) Drukkolok nektek!
Köszönöm! Nincs szükségem a ciklus.hu-ra. hisz tudom mikor van peteérésem, csak sajnos sosincs akkor itthon a férjem és így már fél éve nem akar összejönni a baba. Mondtam is neki, hogy oda folyamodunk, hogy ő leadja egy spermabanka én meg kiválasztom és a doki összerakja amink van...egyszerűen megőrjít ez az egész.
Következő kérdésem az lesz, hogy a kamionos feleségek hogy esnek teherbe?? :(
Szia kedves kérdező!!!
Én is kamionos feleség vagyok! 2 csemeténk van már, most szeretnénk a harmadikat, de múlt hónapban nekem sem volt itthon jókor a párom. Nem lehet tenni semmit sajnos. Azért nem vesz ki szabit.
De majd most! Most pont itthon lesz! A múlt hónapban, 1 nappal peteérés után jött haza, és már késő volt. Most vagyok a ciklusom 7. napján. Reménykedek.
Neked is lesz, ne félj.
Mi is a harmadikat szeretnénk, az első kettőnél jobb volt a munkaideje vagyis volt munkaideje és így könnyen összejött. De most? Már 6 hónapja sosincs itthon jókor.
Sok sikert nektek!
Sajnálom, mi is 6. hónapja próbálkozunk.
Remélem hamar összejön mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!