Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt már spontán vetélése?

Kinek volt már spontán vetélése?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik fiatal terhességüket veszítették el és nem kellett műtéti beavatkozás utána.Mikor jött meg legközelebb. Milyen fizikai jelei voltak és ki lett újra terhes utána? Nekem nagyon fájnak a melleim, hatodik hete nem jött még meg és a párommal próbálkozunk tovább.
2010. márc. 11. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hetesen ment el, a köv. ciklusban újra terhes lettem, de újra elvesztettem. Rendesen jött meg, csak kicsit tovább tartott, sokáig volt még + a teszt. Most kihagytunk inkább pár hónapot.
2010. márc. 11. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
NEkem 6 hetesen ment el, a doki javaslatára 3 ciklust kihagytunk.(már következő hónapban megjött mert írt a doki gyógyszert, hogy helyreálljon a ciklusom) 4. hónapban újra terhes lettem, mellfeszülés volt nálam is. Ma már 3 hónapos a kislányom:)
2010. márc. 11. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia,nekem 14. héten ment el:-(!

Ez 2008.április 4-én volt,július végén újra pozitív volt a teszt,mi is 3 ciklust vártunk a doki javaslatára!

A sors fintora,hogy 2009.április 4-re voltam kiírva a lányommal,végül 7-én született!

Lassan 1 éves lesz,hihetetlen hogy elment ez az év!

Drukkolok!Jó egészséget!

Szia

2010. márc. 11. 20:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, viszont kívánom nektek is!

Az a legszörnyűbb, hogy nem is akar megjönni, de terhes sem vagyok.

Ez a várakozás vmi borzalmas! :)

2010. márc. 11. 20:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem 4 vetélésem volt (6-8 hetesen), és ebből csak az utolsónál nem kellett műtéti beavatkozás. Ha jól emlékszem, akkor mindig olyan 6. hétre jött meg megint. Utána még kihagytunk kb. 1 hónapot, és újra próbálkoztunk. Most már van egy 3 hónapos kisfiam!
2010. márc. 11. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 vetélésem volt,mindegyik az 5-6 hétben. Az elsőnél semmi tünet nem volt,csak megjött,a másodiknál(rá 4hónapra) viszont már hatalmas fájdalamaim voltak. Ennek már küret lett a vége. Ez 3 hónapja történt,de azóta nem próbálkoztunk. Most már lehetne,de nem akarunk. Idegileg kicsit nehéz.
2010. márc. 12. 05:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Az 5. héten történt, nagyon erős vérzésem lett és fájt is rendesen. Két ciklus múlva lettem megint terhes, és egy szép egészséges gyermekem született idén januárban! :-)
2010. márc. 12. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a legutóbbi vetélés volt olyan,h nem kellett műteni. (Ez a 6. héten következett be) A doki azt mondta,hogy sokkal nagyobb az esély a teherbeesésre ilyenkor, tehát lehet próbálkozni.

Ez a ciklusom is olyan,mint a többi, tehát semmi nem változott. Megvolt az ovum két napja (a 19.cn-on) és most reménykedem ezerrel. Pont a szülinapomra NEMvárom!!! Szerintem ez most meglesz :))

2010. márc. 12. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Csináltam egy tesztet, de negatív lett, viszont a melleim annyira fájnak se melltartóval nem sem anélkül. Szóval nem tudom mi lesz.Kértem időpontot a nőgyógyászomtól e hó 25-re, hogy megnézze mi a helyzet.

2010. márc. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!