Olyanokra gondolok, akik fiatal terhességüket veszítették el és nem kellett műtéti beavatkozás utána.Mikor jött meg legközelebb. Milyen fizikai jelei voltak és ki lett újra terhes utána? Nekem nagyon fájnak a melleim, hatodik hete nem jött még meg és a párommal próbálkozunk tovább.
2010. márc. 11. 19:57
1/9 anonim válasza:
Nekem 5 hetesen ment el, a köv. ciklusban újra terhes lettem, de újra elvesztettem. Rendesen jött meg, csak kicsit tovább tartott, sokáig volt még + a teszt. Most kihagytunk inkább pár hónapot.
2010. márc. 11. 20:00
2/9 anonim válasza:
NEkem 6 hetesen ment el, a doki javaslatára 3 ciklust kihagytunk.(már következő hónapban megjött mert írt a doki gyógyszert, hogy helyreálljon a ciklusom) 4. hónapban újra terhes lettem, mellfeszülés volt nálam is. Ma már 3 hónapos a kislányom:)
2010. márc. 11. 20:06
3/9 anonim válasza:
Szia,nekem 14. héten ment el:-(!
Ez 2008.április 4-én volt,július végén újra pozitív volt a teszt,mi is 3 ciklust vártunk a doki javaslatára!
A sors fintora,hogy 2009.április 4-re voltam kiírva a lányommal,végül 7-én született!
Lassan 1 éves lesz,hihetetlen hogy elment ez az év!
Drukkolok!Jó egészséget!
Szia
2010. márc. 11. 20:21
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, viszont kívánom nektek is!
Az a legszörnyűbb, hogy nem is akar megjönni, de terhes sem vagyok.
Ez a várakozás vmi borzalmas! :)
2010. márc. 11. 20:31
5/9 anonim válasza:
Nekem 4 vetélésem volt (6-8 hetesen), és ebből csak az utolsónál nem kellett műtéti beavatkozás. Ha jól emlékszem, akkor mindig olyan 6. hétre jött meg megint. Utána még kihagytunk kb. 1 hónapot, és újra próbálkoztunk. Most már van egy 3 hónapos kisfiam!
2010. márc. 11. 22:53
6/9 anonim válasza:
Nekem 2 vetélésem volt,mindegyik az 5-6 hétben. Az elsőnél semmi tünet nem volt,csak megjött,a másodiknál(rá 4hónapra) viszont már hatalmas fájdalamaim voltak. Ennek már küret lett a vége. Ez 3 hónapja történt,de azóta nem próbálkoztunk. Most már lehetne,de nem akarunk. Idegileg kicsit nehéz.
2010. márc. 12. 05:47
7/9 anonim válasza:
Az 5. héten történt, nagyon erős vérzésem lett és fájt is rendesen. Két ciklus múlva lettem megint terhes, és egy szép egészséges gyermekem született idén januárban! :-)
2010. márc. 12. 08:06
8/9 anonim válasza:
Nekem a legutóbbi vetélés volt olyan,h nem kellett műteni. (Ez a 6. héten következett be) A doki azt mondta,hogy sokkal nagyobb az esély a teherbeesésre ilyenkor, tehát lehet próbálkozni.
Ez a ciklusom is olyan,mint a többi, tehát semmi nem változott. Megvolt az ovum két napja (a 19.cn-on) és most reménykedem ezerrel. Pont a szülinapomra NEMvárom!!! Szerintem ez most meglesz :))
2010. márc. 12. 10:21
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Csináltam egy tesztet, de negatív lett, viszont a melleim annyira fájnak se melltartóval nem sem anélkül. Szóval nem tudom mi lesz.Kértem időpontot a nőgyógyászomtól e hó 25-re, hogy megnézze mi a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!