Kényes kérdés, de akivel történt ilyen válaszolna! Akinek volt spontán vetélése az hogy zajlott le, mit érzett fájdalmak ilyenek?
Nekem decemberben volt, nem éreztem semmit. Teszteltem reggel egy pozitívat és délután elég erősen megjött. :(
Előtte persze tünetek voltak, de rögtön megszűnt minden, mikor megjött. Szokásos görcsök. Ennyi volt. :(
Korai vetélés:Mensi elött 3 nappal pozitiv teszt,ráadásul erős,aminek nagyon örültem,viszont rá 4 napra nagyon erős görcseim voltak éjszaka 00.24 ó.tól 2 ó.ig,már nem birtam s bevettem 2 nospát,de csak rá 1 órára kezdett el hatni.Másnap émelygés,hőemelkedés,erős fáradtság,hányinger,s a legrosszabb nagyon erős petefészek körüli fájdalmam volt.Ugy voltam vele,hogy a terhesség ezzel jár,de sajnos elkezdtem barnázni,s újra kezdődőtt a mélyreható,feszítő görcs,majd tűzpiros vér,s szövetdarabkákkal lett teli a fehérneműm egyik pill.ről a másikra.
(Most volt 2 hete)
Nekem otthon indult meg, és műtéttel fejezték be, de addigra már semmi dolguk nem volt, mert szinte minden kijött... Csak betadinozni kellett szinte...
Otthon megjönérzéssel indult, 8 heetesen. Délután 2-kor kezdődött. Estig fokozatosan erősödött, és éreztem, hogy a görcsök szabályosan jönnek, 20 percenként, aztán 10, aztán 3, és este 10kor már az 1perceseknél tartottam.
Sokat voltam aznap nagywc-zni is, de az utolsó órában már csak inger jött, és úgy éreztem, hogy rögtön kiszakad a helyéről a végbelem. Ilyenkor ordítottam, annyira fájt. A wckilincset szorítottam, és kiábaltam... Ebből volt kb 3-4 alkalom, és este 11kor megindult a vérzés. Féltenyér nagyságú, 2-3 cm vastag vérdarabok jöttek ki belőlem, 1 óra leforgása alatt kb 5-6 ilyen jött.
A vérzés annyira bő volt, hogy ömlött, - a lábam, a zoknim, a konyha, minden olyan volt.
Elindultunk a kórházba, 2 nadrág volt rajtam, de a váróban mégis átütött a vér a széken, ahol ültem, és vártam az ügyeletest...
Betét persze semmit nem ért, éjszakait raktam oda, és a vérző 1,5 óra alatt elhasználtam kb 100 db-ot! 1 betét volt, hogy fél percet bírt...
A vérzős idóben már csak sima mensis érzésem volt, a "vajúdás" része volt nagyon fájdalmas.
Remélem, nem bántad meg, hogy megkérdezted a részleteket!?
Nekem múlt hóban volt ilyen de nekem - lett a teszt de késett pár napot és nekem is hajnalban arra keltem görcsölök kimentem a wc-re nagy vér özön és onnantól elájultam iszonyú görcs(de ilyen fájdalmat még soha nem tapasztaltam)és nekem is hányinger!én is vetem be 2 nospát meg 1 algopirint a párom be akart vinni de sesküszöm annyi erőm nem volt hogy megmozduljak így hagyott de reggel azonnal hívtam a dokit és ő mondta h valószínű az volt de ő azt úgy sem látná és ha nem múlik a fájdalom azonnal menjek,de reggelre meg az nap sem vér sem görcs csak hányinger és gyengeség !de 1 napra rá normálisan megjött!
Most attól hogy negatív lett a tesztem tényleg lehet h vetélés volt?mert ez tényleg szörnyű volt:(
még csak 4 hetes pár napos lehettem akkor:(
nem:(de nagyon sajnálok mindenkit,szörnyű az a tudat hogy sikerült és létezik aztán csak egy napon szerte foszlik minden:((((
Csak azt nem tudom h nekem az lehetett e,mert az orvos igaz azt mondta h nagy valószínűséggel az,csak hogy meg sem nézett csak azt mondta ha tovább lesz ilyen azonnal menjek be de nem folytatódott csak vagy 3-4 órás volt:(
Nekem mensi előtt 1 nappal volt erős görcs, darabos barnázás 1 napig (amikor valószínűleg elment) szintén erős görcsök és piros, darabos vér!
Nekem még 2 héttel később is + terhességi tesztem volt!
A dokim azt mondta valószínűleg méhen kivüli terhesség volt! :o(
ovu tesztet?
a menzesz előtt?
miért az mit mutat rajta?
lehet tudatlan vagyok de ez nekem tényleg új:(
légyszike írd le!
az ovu tesztet lehet használni jós tesztként!
Ha több napig + az ovu teszt akkor baba van a dologban!
Én így jöttem rá, mert kb.: 4-5 napon át folyamatosan + volt az ovu tesztem! Utána csináltam terhességi tesztet, ami + lett! De vetélés lett a vége!
Az ovutesztet ugye az ovulácio pontos kimutatására használjuk,ami a vizeletből kimutatja,hogy mikor a legmagasabb az lh szint a szervezetben,de viszont,amit én is csak nem rég tudtam meg a nőgyogyász drnőmtől(egy igazi angyal)elmagyarázta,hogy az lh szint szorosan összefügg a hcg szinttel,s ha sikerült a baba,akkor az lh szint újra emelkedik,sőt már 4-5 nappal hamarabb kimutatja a terhesség gyanuját,mint a terhességi teszt.Lényege,ha erre szeretnéd használni,akkor az ovutesztet is az első vizeletnél alkalmazd!!!Igy én minden hónapban nem csak a ciklus közepén,hanem a mensi elött már 3 nappal figyelem.
2.vlaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!