Egyetem, könyvekkel, jegyzetekkel kapcsolatos kérdés, aki tudja válaszolna?
Hát ez egy elég könnyen megválaszolható kérdés.
Viszont ha nem haragszol, én feltennék egy másikat.
Körülbelül mennyibe kerül a tankönyvcsomag? Félévenként vannak új könyvek, vagy változó, hogy meddig tanulunk majd belőle?
Gyakran hallok olyanokat is, hogy egyes könyvekre pl. csak rövid időre van szükség, ezért sokan meg sem veszik, vagy kikölcsönzik könyvtárból.
Viszont van jó néhány olyan könyv, amelyek a régebbi időkben iródtak (60-as 70-es évek) ezeket már nem adták ki újból, gyakran antikváriumban sem megvásárolhatóak, ekkor már csak egy megoldás maradt, a fénymásolásás.
Tehát akkor szokás ez.
Lehet -e ennek valamilyen rossz következménye, ha magamnak magáncélra másolok néhány könyvet?
Ellenőrzi egyáltalán valaki?
Értem a problémádat, de én úgy gondolom, hogy annyian fénymásolnak könyveket, meg töltenek le a netről, hogy lehetetlen lebukni vele.
Nem hiszem, hogy lenne egy akciócsoport a befizetetlen jogdíjak felkutatására :D
Plusz ha valaki rákérdez, és gyanúsan néz ki, akkor felhajítod a lapokat jó magasra, bokán rúgod az illetőt, és amíg csodálkozik, és a földön fekszik a fájdalomtól, addig elrohansz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!