Akinek spontán vetélése volt pár hetesen és nem műtötték meg, meddig vérzett?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt elkezdtem vérezni egy kicsit,aztán este fél órán át olyan volt,mintha rendesen megjött volna (darabos is volt). Tegnap alig volt meg,de éjjel elkezdtem vérezni rendesen. Nemrég elkezdtem görcsölni,továbbra is intenzíven vérzek. Dokinál voltam tegnap előtt és tegnap is,de azt mondták,hogy ráérek jövőhéten visszamenni,mert olyan fiatal és kicsi a terhességem,hogy elmegy magától. Volt 4 hónapja egy vetélésem 9 hetesen,de azonnal megműtöttek,most a dokik szerint nincs rá szükség,mert még csak ma lettem volna 6 hetes. Olvastam,hogy a spontán vetélés során általában magától kiürül a méh és megoldódik a dolog,gondolom a dokim is erre célzott,de meddig tart ez?2013. okt. 9. 15:13
1/4 anonim válasza:
Nekem a normálnál egy kicsit erősebb vérzésem volt, átlagos hosszal, viszont nekem tényleg csak "késett" egy nagyobbat.
2/4 anonim válasza:
Nekem is a normálnál erősebben vérzett és erősebben görcsöltem. Addig tartott mint a rendes mensi.
3/4 anonim válasza:
Én összességében 12 napig véreztem, igaz, az én terhességem a 8. héten szakadt meg, de valójában olyan 5-6 hetesnek felelt csak a meg az arányok alapján :(
Teljesen normális, ha erősebb és hosszabb ideig tartó vérzésed van vetélés után. Nagyon sajnálom. Én is kétszer vetéltem, nem is tudom, hogy hogyan és merre tovább :(
4/4 anonim válasza:
Én a 6ik héten vetéltem el, kb 7napig vérezte nagyon erősen,darabosan,nem kellett megműteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!