Ha fiatal vagyok (22), semmilyen nőgyógyászati problémám, betegségem nincs. Nem volt fertőzésem, nem tettem ki magam stressznek. Egészségesen élek, nincs hormonproblémám. Nincs sárgatest hiányom. Volt egy egészséges terhességem, problémamentes szülésem. A páromnak sincs egészségügyi problémája, fiatal (30) egészséges férfi. A kislányunk első hónapban sikerült, a mostani babánk is különösebb rákoncentrálás nélkül összejött. A mensesem is kimaradt, egy hét utána erős görcsök, 6 napig tartó vérzés. Uh-n kis méretű petezsák látszódott 4-5 hetes terhességnél. Mi lehetett a baj?
Valoszinüleg nem lett volna egészséges! Termrészetes szelektálás! teljesen egészséges nöknél is minden másodiknak van legalább 1 vetélése êlete folyamán! Ettől még szül több egészséges gyereket! Nagyön gyakori a vetélés így az elején! Az első 6 hétben kb a terhességek 30-35 %-a vetélés! A megtermékenyülések több mint feléből nem lesz terhesség, a nő nem is tudja hogy megtermêkenyült ugyanis ugyanúgy megjön mivel vagy elhal a magzat kezdeményezés a méh felê vagy nem tud beágyazódni valami miatt vagy elkezd beágyazódni de nem sikerül és kilöki a méh stb. Rengeteg oka lehet! Legközelebb minden rendben lesz bárkivel előfordul! Örülj neki hogy sikerül rögtön és hogy van már egy babád! én pl 4 êve küldök hogy teherbe essek!
2013. júl. 1. 12:02
2/5 anonim válasza:
sajnálom.nekem is volt múlt hónapba egy kèmiai terhességem sajnos:/ de nekem.most 3 napja kèsik tesztet ma reggel csin igaz h nem.elsõ vizeletbõl.de.negatív lett.
2013. júl. 1. 12:05
3/5 anonim válasza:
Mert nem lett volna egészséges, és a természet így szelektál! Tudom, hogy nagyon rossz érzés, de sikerülni fog egy egészséges kisbabát kihordanod!
A lányom előtt 1x, utána 2x volt vetélésem... Most vagyok 11 hetes a kistesóval!
2013. júl. 1. 12:45
4/5 anonim válasza:
Én pontosan így voltam mint te, nem tudni,hogy miért történt, szerintem nem lett volna egészséges. Miután elkezdtünk újra próbálkozni,első hónapban sikerült is a baba,és gond nélküli volt a terhesség!
2013. júl. 1. 16:38
5/5 tucsike29 válasza:
Sziasztok
Én sajnos a hötfőn vesz9tettem el a kisbabámat.A 7 hét végén jártam mikora dokim azt mondt hogy már üres a méhem.Én nemtudom mi történt de elötte való héten volt egy csöpnyi rózsaszin folyásom egy reggel de estére már elünt. elmenetm a dokimhoz aki nemvolt ott így egy másik dokihoz mentem aki vasakkal vizsgált meg.aznap keztem el vérezni másnap rohantam a saját dokimhoz aki azt mondta,hogy még dobog a szivecskéje. Hétfőn meg emmi.Pedig betartottam az ágynyugalamt is.kikészültem mikor a doki közölte velem a rossz hírt.De a legrosszab az volt mikor hazaértem a vizsgálat után ott volt a betétemen a kicsi. azthittem belehalok a fájdalomba.azóta nem is beszéltem senkivel róla.Ide írok először mi is történt. Próbálok pozitívan gondolkodni,de annyira nehéz.Sz´val én azt a másik dokit hibázatom amiiért erősen vizsgált meg. Tudom hogy nem kéne de nem megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!