Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kérdezi meg soha a...

Miért nem kérdezi meg soha a barátnőm, hogy hogy vagyok, mikor tudja, hogy 3 hete vetéltem el?

Figyelt kérdés

Már félidőn túlvoltam. Tervezett és nagyon várt baba lett volna.

Én nem akarom ezt megkérdezni a barátnőmtől, ha magától nem jut eszébe...

2013. márc. 14. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, nem azért mert nem jut eszébe. Csak ilyenkor nem tudja az ember, hogy mikor tesz jót. Lehet, hogy azt gondolja, hogy nem akarsz róla beszélni, és azt várja, hogy majd te hozd fel. ha készen állsz rá. És nagyon, nagyon sajnálom, ami veled történt! :(
2013. márc. 14. 11:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden bizonnyal nem meri szóba hozni, mert tudja mennyire fájhat neked erről beszélni. Vár,hogy behegedjen kissé a sebed. De ha te szeretnél róla beszélni, említsd meg nyugodtan neki, biztosan meghallgat és beszél veled erről. Most mit mondjon, hogy hogy vagy? Hogy lennél, hát nagyon sz@rul. Ezért nem is feszegeti a témát.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami veletek történt!

Lehet fél, hogy feltépi a sebeket, vagy nem akarsz erről beszélni. Szerintem ilyesmi lehet.

4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fél, hogy felszakítja a sebeket. Nem tudja, hogy kérdezzen, és fél a reakciódtól. Szerintem rád akarja bízni, hogy mikor tudsz már beszélni róla.
2013. márc. 14. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem olyan helyzet amiben az embernek lennének kész paneljei a diskurzusra, mindenki máskép gyászol, lehet, hogy úgy gondolja, hogy neked fájna erről beszélni. Vannak dolgok amiket a barátok elmondanak egymásnak akkor is ha a másik nem kérdezi... Részvétem a babáért.
2013. márc. 14. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, ami veletek történt.

Ha szeretnél erről vele beszélni, neked megkönnyebbülés lenne, akkor te hozd szóba, beszéljetek erről.

Az ő helyében én sem tudnám, mivel teszek jót, nem mernék kérdezni semmit.

Nekem is volt vetélésem, de egy darabig még a saját férjem sem mert velem beszélni, pedig jólesett volna, mindig csak sírtam, ő meg nem kérdezgetett. Azután kiderült, attól félt, hogy még jobban kikészülök, ha beszélünk is róla.

Azóta nekünk sikerült a baba, ezt kívánom nektek is, minden rendben legyen!

2013. márc. 14. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!