Tegnap (6+1hetesen) spontán vetélés műszeresen befejezve. Kiborultam. Adnátok tanácsot, hogy dolgozzam fel? Kiborultam.
Tegnap voltam 6+1 hetes, kora délután görcsölni kezdtem, majd enyhe vérzés is jelentkezett. Mire beértünk a kórházba, már elég erősek voltak a görcsök és a vérzés is fokozódott. Megállapították, hogy beindult a spontán vetélés, és műszeresen kell befejezni. Este 8-ra már túl is voltam rajta.
Ma reggel hazaengedtek, a kórházban még nem volt semmi gond, tegnap este sírdogáltam kicsit, de ma, mióta itthon vagyok félóránként tör rám a "sírógörcs", alig tudok leállni, és borzasztóan magam alatt vagyok. Tudom, hogy még friss az élmény, valószínűleg ezért vagyok így, de kérlek, adjatok valami tanácsot, hogy hogyan tudnék ezen túllépni :( A férjem is kiborult, ő sem nagy segítség most számomra :(
Engem az vigasztalt, hogy azt mondta a doki, valószínűleg beteg volt.
Jobb így (8 hetes), mintha később nekem kellett volna dönteni, hogy megszülöm betegen vagy elvetetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!