Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés után mikor...

Spontán vetélés után mikor élhetek nemi életet?

Figyelt kérdés
Múlthét hétfőn sajnos elkezdtem vérezni és spontán elvetéltem pár nap alatt. A dokim kb meg se nézett,megkérdezte mi volt az elmúlt héten,vannak e még bármilyen tüneteim és ennyi. Ma kértem egy magánrendelésre időpontot,mert szeretném kivizsgáltatni magam és lenne még pár kérdésem,de az csak jövő hét kedd este lesz,és már 2 hónapja lassan hogy nem voltam a párommal. Kövezzenek meg,de hiányzik a közelsége,és kicsit jól esne nőnek éreznem magam végre :(
2013. okt. 15. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt biokémiai terhességem, ahogy elmúlt a vérzés, mi már voltunk újra együtt.

Engem sem nézett meg a doki, azt mondta, ha nem múlna el a vérzés, vagy terhes tüneteim lennének, akkor kell mennem. (Nem első baba lett volna, így tudtam, milyenek a terhes tünetek).

2013. okt. 15. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 5+6 hetesen vetéltem el,petezsákot láttak uh-n aznap,mikor elkezdtem vérezni. Azt mondta a doki az UH-n,hogy ez olyan korai terhesség,hogy ad neki egy hetet és magától kitisztulok. A nőgyógyászom ugyan ezt mondta,de azért jövőhéten megkérem az új dokim,hogy csináljon egy ultrahangot,mert olvastam,hogy azt azért szoktak,hogy kitisztult-e rendesen a méhem. De nem mondott semmit,hogy lenne-e bármi tiltás. Volt már egy vetélésem,9 hetesen,akkor megműtöttek,ott 6 hetet mondtak,hogy várjak a szexxel,de most semmi ilyen instruciót nem kaptam. Első baba lenne,de most várunk,amíg minden vizsgálaton túl nem leszek,mert azt gyanítom hormonproblémáim lehetnek.
2013. okt. 15. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Nekem picit máshogy volt, nekem csak olyan 4 napot "késett". Az volt a furcsa, hogy először a wc-ben találtam egy 2x4 cm-es ovális "valamit", ami rózsaszínes-barnás volt, majd egy nappal később erős vérzés kezdődött. A dokim e-mailben erősítette meg, hogy a szikhólyag így távozhatott. Utána mondta azokat, amiket már leírtam. Így én el sem mentem hozzá.

Ezek szerint Te amúgy is már jártál hozzá. Rég óta várjátok a babát?

2013. okt. 15. 17:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát már 2011 végén is próbálkoztunk,akkor nem jött össze,idén kezdtük újra,3. alkalommal sikerült,de sajnos elvetéltem akkor is,és most is.
2013. okt. 15. 21:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Spontán vetélésnél nem kell várni, hiszen semmilyen beavatkozás, tágítás, kaparás nem történt. Ha elmúlt a vérzés, nyugodtan lehet. Kicsit irigyellek - már ha lehet ilyet mondani -, hogy neked magától lezajlott.
2013. okt. 15. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha már két spontán vetélésed volt, akkor lehet hogy érdemes lenne kivizsgálni a dolgot. Hátha hormonhiány okozza, hogy nem tud megtapadni a babád.
2013. okt. 16. 08:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen,írtam is a kérdés alatt,hogy már kértem időpontot egy másik orvoshoz,jövőhéten megyek oda,pont azért,hogy kivizsgáljon.
2013. okt. 16. 08:41
 8/8 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló,most én is ezt gondolom,ugyanis az előzővel kórházban voltam és sokkal rosszabb volt. Most egy erősebb mensivel együtt lement a dolog,de soha többet ilyet,2 is már sokkal több,mint amennyit elviselnék :(
2013. okt. 16. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!