Ez most spontán vetélés lesz? (Jövő héten lenne Missed ab-m)
6+5 hetes vagyok, nem találtak szívhangot, UH alapján a magzat nem fejlődik, jövő hét péntekre vagyok előjegyezve missed ab-ra (a doki azt mondta várjunk addig, mert lehet, hogy elmegy magától és akkor nem kell "kaparni"), ellenben ma kora délelőtt görcsölni kezdett a hasam (változó erősségű görcsök), és pecsételő vérzésem van.
Dokimat egyenlőre nem érem el a mobilján. Szerintetek mit tegyek? Maradjak a fenekemen és várjak? Vagy ha a görcsök és a vérzés erősödnének menjek be az ambulanciára, vagy onnan is hazaküldenének, hogy ha már vérzek, akkor úgyse tudnak semmit csinálni?
Én is bementem az ambulanciára és attól függetlenül,hogy nem csináltak semmit, bent tartottak,mert ha netán mégis bármi baj van ott vagyok a kórházban...úgymond jó kezekben vagyok.
3 napig voltam bent, többször rám néztek, vért vettek stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!