SOS! Ez lehet a vetélés jele?!
Kérdésem az lenne,hogy kb 6hetes terhes vagyok most és tegnap este apró szurkalasokat éreztem a jobb oldalamon majd ezt enyhe vérzés is követte.
Ma délután szintén volt vérzés hát fájással illetve görcsökkel.Ez már a vetélés jele!?
Ma Estére már nem görcsölök!Egyéb tünet nem jelentkezett!
megjegyzésként leírnám,hogy hevesebb aktus és egy 13órás vonat út után jelentkeztek a tünetek!
Mi lehet a probléma? ..ha ez vetélés Meddig fog tartani!?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!!!
Köszönöm a válaszokat!
A babát szeretnénk nagyon,édesanyám 3 hónapig vérzett..
Azért Mi még reménykedünk hisz Mostanra lenne meg a második menszesz..
A vérzés mint a menszesznél csak vizelet ürítéssel távozik mely nem darabos!
Az én anyukám is vérzett a 9. és a 12. hét között, de nagyon durván. Aztán egészséges gyereket szült a 42. héten. Én szintén elkezdtem vérezni a 11-12. héten. A baba 9 hetesen halt meg. Minden terhesség más még ugyanannál az embernél is.
A hevesebb aktust jó lenne kerülni legalább az első trimeszterben. A vonatozásnak ehhez semmi köze, egyébként pedig sürgősen menj dokihoz ezzel, mert bár lehet ártalmatlan a vérzés, de biztosan nem jelent jót, kezelni kell akár így, akár úgy.
Mi lett veled?
Én csak barnáztam, semmi görcs, semmi szurkálás, kaptam utrogestant, de nekem sajnos mégsem sikerült megtartani... Remélem, veled minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!