Vetélés utáni összezavarodott hormonállapot mikorra jöhet rendbe?
Egyszerűen nem tudom mi lehet velem..
Augusztusban elvetéltem, nőgyógyászom szerint teljesen kiürültem, nem kellett kórházba mennem, viszont molett vagyok eléggé, így a petefészkeim nem tudta az UH alá sehogysem behozni(rejtély miért, nem volt még ilyen..)
Szóval kiürültem 2-3 hét alatt, majd 1 hónap szünet után majd 1 teljes hónapon át újra vérezni kezdtem.
Nem erősen, csak pont annyira, hogy napi 1-2 betétet el kellett használnom.
Elkezdtem mégis hízni, de mint az örült, és nem tudom miért!
Edzek, minden nap szoba biciklizem, odafigyelek a megevett kalóriamennyiségre is.
A vetélés óta vagyis 3 hónap alatt 6-7 kilót szedtem fel, gyakorlatilag érthetetlenül.
Hullik a hajam, gyakran fáj a fejem, de közben megerősödött a testemen a szőrzetem is, be van keményedve folyamatosan a hasam is, állandóan vagy székrekedésem vagy hasmenésem van, egyik végletből a másikba.
Szóval sosem voltam még ilyen cefetül!
Újra el kéne menni a nőgyógyászhoz, bár telefonon azt mondta, hogy ez nem feltétlenül az ő hatásköre már.
Már az egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő ha nem is érzek semmit sem, csinálna még egy terhességi tesztet, mert hogy sok ilyen műsor szólt már nem tudott terhességekről.
Én ezt nem hiszem, de lehet megcsinálom azért..
Járt már valaki így? Vagy hasonlóképpen?
Azt kérdeztem, hogy járt e már valaki hasonlóképpen, nem azt, hogy mi a kórképem!
Egyébként közben kiderült, hogy méhgyulladásom lett, és antibiotikumos kezelésre szorulok.
Velem "csak" annyi történt, hogy missed ab műtét után már 4 hónapja alig menstruálok. Mindig megjön, de előbb és alig. Korábban pontos 28 napos volt, átlagos vérzéssel. Nekem 4 hónap alatt se állt vissza.
Nem vagyok orvos, de nekem elégg fura, hogy egy gyulladás ilyen tüneteket produkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!