Utoljára október 17. -én volt meg a menstruációm, november 13-ra nem vártam (nem is jött meg) mindig 28 naposak a ciklusaim,16-án pozitív terhességi tesztem lett. Elvetéltem?
Egy jó tanács, ezt ne itt kérdezd meg, mert értelmes válasz itt nem biztos hogy jön.
Másrészt.. Egy 1-2 hetes terhességet, amit még a teszt se biztosan mutat ki, hogy az istenbe tapint ki az orvos?
Én a vetélésre szavazok a pozitív teszt és a görcsök után, főleg, ha emelgettél.
Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy véreset pisilsz vagy menstruációra hasonlító vérzésed van.
UH-ra mindenképpen el kell menni, mert ha vetélés volt és nem ürült ki a méhed, akkor műteni kell, különben súlyos problémák léphetnek fel.
Ha a vetélés spontán lezajlott, akkor azonnal lehet újra próbálkozni, ha műteni kell, akkor 3 hónap kihagyás javasolt, de nekem pl. 4 hónap alatt sem áll helyre a menstruációm.
Nagyon nagy tanulság, hogy terhesen nem emelgetünk. Igaz, én nem emelgettem, mégis elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!