Ez lehet h vetélés?
A vetélés nem jár feltétlenül vérzéssel és görcsökkel. Az első vetélésem ilyen volt, elkezdtem vérezni, majd görcsölni. El is ment a baba. A másodiknál a 12. heti UH-n derült ki, hogy kb. két hete nem él. Nem hogy vérzésem és görcsöm nem volt, de még a terhességi tüneteim is megvoltak.
Akárki akármit mond, semmilyen szinten nem normális a terhesség alatti vérzés. Nem feltétlenül jelent kezelhetetlen bajt, de baj, ez biztos. Ha "csak" progeszteronhiányod van, az is gondot jelenthet. Kezelhető, de gond! Ha vérömleny miatt vérzel, szintén nem feltétlenül kezelhetetlen, de az is gondot jelent. Ha fertőzés, méhszájseb, vagy hasonló dolgok miatt vérzel, az sem feltétlenül káros a babára, de nyilvánvalóan nem jó. Így én azt javaslom, menj mielőbb orvoshoz ezzel a problémával.
Ezt olvastam: A terhesség ötödik hetében enyhe
vérzéseid lehetnek. Ezek általbán
természetesek és az embrió méhfalba
való megkapaszkodásából erednek.
Mindenképpen oda kell figyelned
azonban, ha ezek a vérzések
fájdalmak kíséretében jelentkeznek a
has alsó felében, mert akár spontán
vetélés vagy egy méhen kívüli
terhesség jelei lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!