Ez lehet h vetélés?

Figyelt kérdés
Kb 5 hetes terhes vagyok!pisilés közben véreztem meg egy kevés barnázásom is volt!de már elmúlt a vérzés, már csak kicsi barnázás maradt. Tegnap nagyon görccsöltem!Holnap megyek a dokimhoz!Nagyon szeretnénk ezt a babát!Remélem ez nem vetélés...

2013. nov. 19. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem vetélés, de jót nem jelent. Pihenj sokat, vegyél be magnéziumot. Valószínűleg semmi baj, sok nő barnázik a terhesség elején. A vetélés élénk vérrel és erős görcsökkel jár.
2013. nov. 19. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt se görcsöm, se vérzésem, csak kicsi barna folyás. Kétszer vetéltem így. Még csak a hasam sem fàjt. Ne haragudj kérdező, nem riogatni akarlak. Csak sokan írják ezeket, mint az első, hogy mivel jár egy vetélés. De ez egyáltalán nem törvényszerű. Remélem rendben leszel!
2013. nov. 19. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:

A vetélés nem jár feltétlenül vérzéssel és görcsökkel. Az első vetélésem ilyen volt, elkezdtem vérezni, majd görcsölni. El is ment a baba. A másodiknál a 12. heti UH-n derült ki, hogy kb. két hete nem él. Nem hogy vérzésem és görcsöm nem volt, de még a terhességi tüneteim is megvoltak.

Akárki akármit mond, semmilyen szinten nem normális a terhesség alatti vérzés. Nem feltétlenül jelent kezelhetetlen bajt, de baj, ez biztos. Ha "csak" progeszteronhiányod van, az is gondot jelenthet. Kezelhető, de gond! Ha vérömleny miatt vérzel, szintén nem feltétlenül kezelhetetlen, de az is gondot jelent. Ha fertőzés, méhszájseb, vagy hasonló dolgok miatt vérzel, az sem feltétlenül káros a babára, de nyilvánvalóan nem jó. Így én azt javaslom, menj mielőbb orvoshoz ezzel a problémával.

2013. nov. 20. 11:04
 4/14 A kérdező kommentje:
Pár óra múlva már a dokinál vagyok :) remélem semmi baj nem lesz... pozitivan állok a dolgokhoz! Teljesen abba maradt a barnázás is az egész kb 15 percig tartot! a tüneteim maradtak hányiger... stb Köszönöm mindenkinek aki irt :)
2013. nov. 20. 12:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Írd majd meg mit mondtak! Szorítok!
2013. nov. 20. 14:45
 6/14 A kérdező kommentje:
hüvelyi uh csinált de nem látot semmit :( holnap bekelll mennem a korházba! 3 lehetöség van ami lehet: 1 - elhalt embrio ami nem tud felszívodni, 2 - méhen kivüli terheség, 3 - tul kicsi a magzat ( ami nekem furrán hangzik, de remélem h igy van).
2013. nov. 20. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy 5 hetes vagy. Én is ekkor mentem, csak petezsák volt. Van akinek még az sincs ilyen korán.
2013. nov. 20. 20:44
 8/14 A kérdező kommentje:
holnap sztem már kiderül minden, jò lenne mert màr idegölő ez a helyzet.... szerencsére azóta sem vérzek! és semmim sem fáj... :) de most olvastam h az 5. héten a méhfalba tapadás okozhat vérzést...
2013. nov. 20. 21:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Ezt olvastam: A terhesség ötödik hetében enyhe

vérzéseid lehetnek. Ezek általbán

természetesek és az embrió méhfalba

való megkapaszkodásából erednek.

Mindenképpen oda kell figyelned

azonban, ha ezek a vérzések

fájdalmak kíséretében jelentkeznek a

has alsó felében, mert akár spontán

vetélés vagy egy méhen kívüli

terhesség jelei lehetnek.

2013. nov. 20. 21:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem 5hetesen még semmit nem látott a doki.
2013. nov. 21. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!