Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után miért nincs...

Vetélés után miért nincs rendes peteérésem?

Figyelt kérdés
Előtte mindig volt, mértem a hőmet, mióta elvetéltem, nincs peteérésem. Járt már így más is? A vetélés miatt változhatott meg a szervezetem? Szeretnék újra teherbe esni, de így nem fog menni:(

2013. okt. 27. 06:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nem vagyok szakértő, de én mindenképp megpróbálnám az ovu tesztelést is, nem biztos, hogy nincs peteérésed, a mért hő csalhat is. A Vaterán lehet venni tök olcsón (pl. One Step), szerintem nézz körül és próbáld ki. Ha ez sem mutat semmit, akkor felkeresnék egy dokit...
2013. okt. 27. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2013. okt. 28. 06:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, hasonlóan jártam én is. Elsőre összejött a baba, pontos 28 napos ciklus mellett. 8 hetesen ment el. Azóta 31, 21, 25, 27 napra jött meg, de gyenge és rövid. A hőmet már nem is mérem, mert 3 hónapig mértem, összevissza ugrált, gyakorlatilag értékelhetetlen volt. Bár lehet, hogy a hőmérő szar. (Előtte nem mértem soha, így nincs összehasonlítási alapom.)

Neked hány menzeszed volt azóta? A vetélés spontán zajlott vagy műtét is volt (nekem igen).

Nem tudom, mennyi idő alatt kellene helyreállni, de én már kezdem feladni.

2013. nov. 15. 23:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem is műtétileg kellett befejezni és azóta szórakozik a szervezetem.

3 mensim volt azóta, de nekem is hol ugrál a hőm, hol pedig stagnál. Teherbeesés előtt pár hónapig mértem, akkor szépen lehett látni mindent a hőgörbémen.

Ti mikor próbálkozhattok újra? Első baba lenne?

2013. nov. 16. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!