Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hematomája volt valakinek...

Hematomája volt valakinek terhesség alatt amiből vetélés lett? Többi lennt!

Figyelt kérdés
Áprilisban vetélésem volt sajnos a 8.héten,de volt egy hematomám(vérömleny)a baba körül azt mondták elmúllik,de csak nőt és elhalt a magzatom.Érdekelne ha ismét babás lennék,ez előfordulhat megint?Nagyon nemszeretnék ilyet újra áttélni..borzalmas..
2013. nov. 6. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt, fogadd részvétem! Annyival tudlak biztatni, hogy nekem is volt haematomám a terhesség alatt (valószínűleg megemeltem magam még nagyon az elején) és fekvésre ítélt az orvos a 10-11. héten, amit az 1 éves kislányom mellett nem is nagyon tudtam tartani (de azért próbáltam, amennyire tudtam - segítségem nem sok volt). És végül jól alakult, mert tényleg felszívódott a vérömleny és megmaradt a baba. Szóval ha a következő terhességednél esetleg újra lenne haematoma is (de nem lesz!!), akkor sem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, mert jól is alakulhat! Nyilván sok mindentől függ.

Minden jót kívánok!

2013. nov. 8. 22:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt: 7-8.hét körül haematóma,9. héten már nem volt szívhang.3 hónap múlva újra terhes lettem és megint véreztem,egy jókora haematóma lett a babánál,DE jó lett a vége a haematóma csökkent a baba nőtt,most 9 hónapos a lányom.Csak azért írtam,hogy ha véletlenül mégis újra vérömleny lenne,akkor sem biztos hogy a babának baja lesz,de szerintem elég kicsi az esélye hogy megismétlődjön. Sok sikert :)
2013. nov. 12. 09:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Háth köszi szépen:) gratulálok ,sajna mi már azota 6.hónapja probálkozunk:( tegnap voltam orvosnál mivel még érzékeny a bal méhem,azt mondta semmi baj ,csak érzékenyebben visel dolgokat..aztán meg látta hogy pém van,voltunk is együtt,de sajna ugye ennek se 100% az esélye hogy beis mászik a "kisember":/:(
2013. nov. 12. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!