Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés, terhesség vagy...

Vetélés, terhesség vagy teljesen más?

Figyelt kérdés
2 és fél héttel ezelőtt védekezés nélkül szeretkeztünk a barátommal, bár azt állítja kihúzta de bennem voltak kétségek. Vasárnap kéne megjönnie, de tegnap hajnal 1 órakor mielőtt lefeküdtem hirtelen fellépő fájdalmat éreztem, görcsös fájdalmat, de pár perc múlva el is múlt, még nem volt meg hát lefeküdtem aludni. Reggel mikor felébredtem tiszta vér volt a bugyim, akkor még rendes menstruációs színe volt, viszont nagyon erősen görcsölt, a szokásosnál is erősebben, estére már inkább barna volt. Ma reggelre ilyen pirosas, rózsaszínes árnyalatú, lefekvés előtt megint vennem kellet be görcsoldót, fájdalmaim enyhébbek voltak, de még így is rettenetesen görcsölt. Olvastam, hogy a beágyazódás miatt lehet pecsételő vérzésem, de ez erősebb annál, olyan mint a menstruáció 3-4 napja amikor már nem olyan erős.(nekem 6-7 napig tart)Tesztet még nem csináltunk és orvosnál se jártunk.

2013. júl. 26. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezt doki fogja tudni megmondani, vagy még ő sem. Én menstruációra tippelek. Ilyen korán még ha vetélés is lett volna, az sem okozna gondot. Tesztet felesleges csinálni, elképzelhető, hogy a hcg szint MÉG nem érte el a kimutatható szintet, és innentől csökken. Azt biztos, hogy ez nem beágyazódási vérzés.

Ha nem múlnak a görcsök vagy nagyon erős a vérzés, akkor menjetek be az ügyeletre.

2013. júl. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!