Fogyás (indokolatlanul) a terhesség elején és vetélés, lehet összefüggés? Más is járt így?
Az első 10 hétben 6 kilót fogytam. Nem diétáztam és nem hánytam, minden úgy csináltam, mint korábban, mégis folyamatosan fogytam. Nem maradt meg a baba.
A doki szerint "nem jól jött ki a lépés", és ami miatt fogytam, az hatással lehetett a terhességre is. De ez nem lehet, mert amikor megvolt a műtét, a fogyás egyik napról a másikra megállt, és nagyon kell küzdeni, hogy ne hízzak vissza (amúgy normális a súlyom, +6 kilóval is az volt), már 1 kg vissza is jött. A terhesség előtt sem fogytam semmit, egészen biztos vagyok benne, hogy a terhesség okozta.
Olvastam itt, hogy normális a fogyás a terhesség elején, és hogy sokan fogynak, a dokim ezt egyértelműen cáfolta, csak akkor "normális", ha valaki állandóan hány és emiatt nem tud enni...
Az összes laboreredményem jó volt.
Vajon mi történhetett? És lehet-e összefüggés a fogyás és a vetélés között?
Érdekes, most hogy írod...
Én 3 kilót fogytam mert nem kívántam semmilyen ételt
Ha mégis ettem,2 falat után jollakottság érzésem volt
Én 9. Hétben missed ab..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!