Van abban összefüggés, hogy aki fiúval állapotos az kevésbé émelyeg a terhesség alatt, aki pedig lányt az van hogy egészen végig rosszul van?
Nekem kisfiam lett a 12 hétig rettentő rosszul voltam. Ja és fogytam is terhesség alatt, összesen 5 kilót szedtem fel a végére.
Mielőtt bárki belém köt 92 kilóról indultam és 97 mentem szülni, utána már csak 84 kiló voltam.
Ez csak lehet véletlenül jött össze az ismeretségedbe.
Kislányom van. A terhesség idején 1x volt enyhe émelygésem.
Babona. És hülyeség.
Pont mint "hegyes has fiú, gömbölyű lány", és még sorolhatnám. :)
Az én baráti, rokoni körömben ennek semmi alapja nincs. Mostanában lányok csak hányás/rosszullétmentes terhességből lettek. Fiúk a tünetmentes terhességtől a hónapokig hányásig előfordultak. Anyukám pedig nálam és a bátyámnál is ritka rosszul volt. Nekem semmi bajom nem volt 1 percig sem, 12. hetin kislányt mondott a szonográfus.
Ezek csak babonák. Lehet benne hinni. Vagy bejön, vagy nem :)
15hkm
A nagyobbik fiammal szó szerint minden nap hánytam szülésig.
A kisfiammal egyetlen egyszer az elején és semmi bajom nem volt végig.
Most csak az első 12 hétben voltak rosszulléteim, néhányszor hánytam is, azóta semmi.Elvileg most is fiút várok:)
Amikor az ikrekkel ( mind a kettő fiú ) voltam terhes, nagyon jól viseltem, csak az elején voltam rosszul kétszer, de utana semmi.
Amikor a kisfiammal voltam terhes, akkor is csak az elején voltam rosszul, de csak egy pászor és az sem volt olyan vészes :-)
Most várjuk a 4. kisfiunkat és elégé rosszul viselem. Az elején is nagyon rossz volt, most meg már iszonyatosan fáj a lábam, a derekam, gyakran vagyok rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!