Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van abban összefüggés, hogy...

Van abban összefüggés, hogy aki fiúval állapotos az kevésbé émelyeg a terhesség alatt, aki pedig lányt az van hogy egészen végig rosszul van?

Figyelt kérdés
Legalábbis az ismerettségi körömben eddig így volt. Kisfiúsok nem voltak rosszul, a kislányosok meg végig szenvedtek, sőt még fogytak is.

2013. ápr. 2. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nálam pont az ellenkezője igaz eddig, a fiaimmal (1.3. terhesség) nagyon rosszul voltam semmi se maradt meg bennem alig vártam a 12.hetet, a lányommal meg semmi gondom se volt soha...
2013. ápr. 2. 11:38
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Akkor véletlen egybe esés. Anyukám csak velem volt rosszul, de nagyon, a bátyámmal és öcsémmel nem. És a családban a többiek is erről számoltak be, de akkor valószínűleg véletlen egybeesés tényleg.

5hkm

2013. ápr. 2. 11:43
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem nincs. ismerősöm végig hányt, fiú lett, másik barátnőmnek semmi baja nem volt, fiú lett:) én közepesen rosszul vagyok, ikrekkel, azért remélem, ez azt jelenti, 1-1;)
2013. ápr. 2. 11:51
 14/19 katalin79 ***** válasza:
kislányommal hiztam 20kg most állitolag fiu és 6 honapba vagyok idáig 10kg jött rám,nem nagyon érzek külömbséget nem voltam egyikkel se émelygös, csak az a külömbség hogy a mostani terhességem elején eröspaprikát ettem,pedig utálom :-)
2013. ápr. 2. 12:01
 15/19 anonim ***** válasza:
2 kislánnyal egyszer sem voltam rosszul, szerintem nincs összefüggés.
2013. ápr. 2. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Cáfolom a kijelentést! :) Kislányt várok, és két hétig voltam rosszul, de sosem hánytam, csak émelyegtem, a nap bármelyik szakaszában persze. A 7. héten azonban úgy elmúltak a rosszullétek, mintha elvágták volna. Nem fogytam, sokáig nem is híztam, és most a 20. héten is 3 kg plusz van rajtam.

Ellenben a szintén kislányos barátnőmmel, aki végighányta a terhessége elejét, és valahol a 20. hét környékén kezdtek múlni a hányingerek.

Két sógornőm van, ők mind fiúsak (4 kisfiú) és az egyikük szintén nagyon sokáig hányt, míg a másikuk az első terhességénél semmit nem tapasztalt, a másodiknál egész sokáig émelygett.

Szerintem, nagyon nincs összefüggés.

20 hetes lányos kismama :)

2013. ápr. 2. 12:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Én a kislányommal 12 hétig voltam rosszul és max egy nap egyszer ha hánytam , 12 hét után nagyon jól voltam . Most a második babát várom most kisfiút mondanak és végig hánytam 16 hétig , mindent kihánytam vizet mindent egész nap hánytam és rosszul voltam . Ez nem a nemtől függ szerintem .

18 hkm

2013. ápr. 2. 12:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Kislányt várok, még mindig hányok, de mellette hízok is rendesen, azzal nincs baj. 36 hkm
2013. máj. 9. 11:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Két éve kislányt vártam, most kisfiút, de egyikőjükkel sem hánytam, még csak nem is émelyegtem egyetlen egyszer sem!

Csak aludni vágytam az 1. trimeszterben mindkettejükkel, de azt veszettül. Volt, hogy az irodában az íróasztalra dőlve aludtam 10 percet! :D

2013. jún. 26. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!