Ki honnan vette észre, hogy terhes?
Azon kívül, hogy nem jött meg neki.
(Hülyék mellőzzetek)
Csütörtökön kellett volna megjönnie és nem jött. Én egyből mondtam, hogy szerintem baba lesz a dologba, de persze mindenki hülyének nézett :-). Másnap valahogy furán kezdett fájni a mellem, biztos voltam benne, hogy mégis baba lesz. Elmúltunk már 30 évesek, a környezetünkbe mindenki hónapokat várt, hogy terhes legyen, mi meg eldöntöttük, hogy most már jöhet, és rá másfél hónapra már terhes voltam. Hétfőn csináltam egy tesztet, de olyan ideges voltam, hogy eláztattam. Kedden sikerült tesztelnem, és kb. 10 mp után ott volt az ugyanolyan erős csík, mint a kontroll csík.
Most már 2,5 éves múlt a kislányunk :-)
Én akkor kezdtem el reménykedni,amikor a beágyazódás félidejében kívánós lettem,meg fájtak a melleim.A nemvárt előtt egy nappal reggeli első pisiből megcsináltam a tesztet ami halvány pozi lett :)
Hát ezek voltak a ,,jelek,, :)
31 hkm
Mi ugy vettuk eszre, hogy egyszer csak rosszul lettem, es vegig hanytam a napot :) utana elmentunk a dokihoz, es 7 hetes terhes voltam :) most vagyok 16 hetes :)
Sosem fogjuk elfelejteni. :)
A próbálkozós hónapokban mindig előre vettem tesztet, ha drogériában jártam, hogy majd a nem várt napon elvégezzem.
Nem volt otthon, és belém hasított az érzés, hogy most el kell mennem, hogy vegyek, mert biztosan terhes vagyok (nem várt előtt 4 nappal). Nem is vártam, megcsináltam és pozitív lett. :)
Mindkét tervezett babámnál így volt.
Az első terhességem meglepi volt, késés után 2 héttel vettem csak tesztet.
6 éves, 9 hónapos fiúk anyukája (6hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!