Hegszétválás császár után?
Tudom hülye lesz a kérdés, de "megpróbálhatod" vagy meg KELL próbálnod a természetes szülést?
Hasonló korkülönbség lesz nálunk is, most töltöm csak a 28. hetet a kislányommal, az orvos nekem elmondta, hogy (igaz más okok miatt is) de hogy a császárt javasolja, de ha nagyon akarom akkor megpróbáljuk, de a legapróbb eltérésnél is műtőbe visz. Végül megállapodtunk a császárban.
Kérdezz rá, bár még most relatív "korai", de ahogy halad a terhességed, beszélgessetek róla.
Én megkérdeztem az orvost, azt mondta sima szülésnek indúl, és majd félúton elsők császár, vagy sima szülés lesz a vège!!!
Szeritem ezt orvosa válogatja!
Ha a mostani nem császár párti, még
Most keress másikat!!!
Szia!
Nekem ugyan sima szülésem volt, de egy ismerősöm császár után kereken 1,5 évvel szülte meg természetes úton a 2. babáját. Semmi baja nem volt, jól voltak mindketten (azóta már 26 hónapos a kicsi).
Nekem is azt mondta a doki a másodiknál, hogy próbáljuk meg a természetes szülést. De igazán a szülés előtti hetekben fog eldőlni, hogy milyen a heged, sőt, akár a szülés beindulásakor is változhat a helyzet.
Végül nekem egy héttel előtte azt mondta a dokim, hogy csaszi lesz, mert vékony a heg. 21 hónap van a gyerekeim között. Most, hogy a kicsi 3 éves újra várandós vagyok, ő már egyből császáros lesz (nem is bánom).
Ne aggódj! Ők sem mennek bele rázós ügybe, nehogy gond legyen, mert az az ő fejükre is baj! De ha jó fej a doki, meg is beszélheted vele, hogy császárt szeretnél.
Szia!
Én a saját példámat tudom csak leírni.
A fiammal annó apás szülést terveztünk. Az élet duplán közbeszólt, a vége sürgősségi császár lett. Mindketten egészségesek vagyunk. Nagyon jól összevarrtak, nem is éreztem a hegemet.
1 éves volt a fiam, mikor újra babás lettem. Akkor mondta az orvosom, hogy az előző terhességemhez képest változott a protokoll, és már lehet úgy szülni természetesen, úgy hogy 18 hónap telt el a császár óta. (Előtte 24 hónap volt) Ha gondolom meg lehet próbálni, de csak akkor, ha én is szeretném és nem lép fel semmi komplikáció (magas vérnyomás, vékony heg). Császár után sima szülésnél nem vajúdhatsz sokáig, nem kaphatsz oxitocint. Gondolkozzak nyugodtan rajta.
A vége az lett, hogy a császárt választottam. Ugyanis a komplikációk nem csak terhesség alatt léphetnek fel, hanem szülés alatt is. Már tudtam, hogy mi vár rám. A vérnyomásom mondjuk a második terhességnél nem szállt el, még talán határeset voltam, de nekem így volt jó.
Ha már most gondok vannak a heggel, én inkább császárt kérnék.
7.-nek:
Először nézz utána, ne ijesztgesd feleslegesen a kérdezőt, szegény is eléggé megijedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!