Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSászár után normál hüvelyi...

CSászár után normál hüvelyi szülés? Mennyire veszélyes a hegszétválás?

Figyelt kérdés
3,5éve volt császármetszésem, most 22 hetes kismama vagyok. Nagyon szeretnék simán szülni, szerintetek van esélyem?
2009. febr. 9. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Hát nem is tudom.Lehet hogy van esélyed lehet hogy nincs szerintem kérdezd meg a dokidat.Hát ha ő tud segíteni neked.Szurkolok hogy sikerüljön neked!

Boldog Baba várást!

2 hetes babó anyuja:)

2009. febr. 9. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
3,5 év? Nagyon jók az esélyeid! Szerintem 98%, hogy engedik a hüvelyit!
2009. febr. 9. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van!Nekem "csak"azért lett a 2. baba is csaszis mert eltűnt a szivhangja!Sima szülésnek indult!Minden esélyed megvan rá!Unokatesóim is igy születtek.Első császárral 2. hüvelyi úton.
2009. febr. 9. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a biztató válaszokat!
2009. febr. 9. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Szia.Ez attól is függ miért volt az első császár.Én 10éve szültem a fiamat császárral,és 3,5hónapja a kislányomat szintén császárral...
2009. febr. 9. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első nekem is császár volt, mert nem tágultam csak 1 ujjnyira.(Indítástól számítva 19 órán keresztül)

Nekem 5 év van a két gyerekem között, a kisfiamat 13 hónapja rendesen szültem. Indítástól számítva 6 óra múlva meglett, tágultam rendesen.

Szóval lehetséges, de nekem sokat segített a doktornő akinél szültem!

Sok sikert, remélem neked is sikerül!

2009. febr. 9. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Szivhang problémák miatt kellett császározni anno..(a köldökzsinór nyomódott)
2009. febr. 9. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem van egy ismerősöm aki a 2. gyermekét császárral szülte, de utána a 3. és 4.-et meg újra rendesen :) Szerintem lehetséges, de ha mégsem akkor se keseredj el a lényeg hogy mindketten épségben legyetek
2009. febr. 9. 20:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nos aki leszavazott annak egészségére. Életmentő volt mindkét császár,ezért irtam attól is függ miért kellett a császár..............
2009. febr. 9. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!