6. napja nem jött meg,4 tesztem negatív lett, lehetek terhes?
Férjemmel szeretnénk babát,ez az első hónap,h próbálkoztunk és nagyon izgulok.Mindig rendre 28.,29. napra jött meg .Most meg már 6.-7.-napja késik.De csak 2 teszt volt amit azután csináltam,h nem jött meg.
Vélemények? :-)
Amíg nem jön meg, addig mindig van remény, de ne izgulj már ennyire az első hónapban.:)
Sok sikert!
de ha közvetlenül azután csináltad a teszteket hogy nem jött meg, miért nem tesztelsz pl most? Már 6 napja késik azt írod...
Sztem amit most mutat a teszt nyugodtan elhiheted már!
Köszönöm a válaszokat!
Ma reggel is csináltam egy tesztet és negatív lett...akkor már nincs remény? :-(
Csak számoltuk a peteérést,mert eddig mindig fél időben volt(legalább is azt hiszem)...attól még lehet,h nem akkor volt most,hanem később?
Kedves 7.es megfogadom a tanácsod.....tényleg nem kéne így rápörögni......majd jön,ha jönni akar.
Csak annyi mindent olvastam a neten,h beleéltem magam....
Amúgy még mindig nem jött meg de 3. napja picit görcsölök.
Köszönöm a válaszokat.
Majd következő hónapban jövök megint hülyeségeket kérdezni...:-)
Kedves Csitta!
Szóval egy cipőben járunk....nekem sem egyszerű a Férjem...olyan édes csak aza baj,hogy ő spanol fel engem is..hogy mi van már?Miért negatív? stb...
Drukkolok nektek.Nekem még mindig nem jött meg...fáradékony vagyok ..de lehet már bebeszélem.
Mi várunk jövőhétig,ha nem jön meg akkor Csütörtökön Doki.
Több tesztet már nem akarok,mert rosszul esne csak,ha megint negatív lenne.
Ti mióta próbálkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!