Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » S. O. S. Vetélés lenne?...

S. O. S. Vetélés lenne? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Késett a mensim 1 hetet. Nagyon abba voltunk, hogy akkor itt bizony baba lesz. Erre tegnap erős görcsök, barnázás. Ma szintén erős görcsök, barnázás, minimális vérzés.

2013. nov. 28. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
ha most csinálsz egy tesztet, akkor megtudod a választ, mert a hcg amit a teszt kimutat terhesség esetén nem ürül ki azonnal
2013. nov. 28. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Biztosan terhes vagy? Tesztet csináltál? Ha egy hetet késett, a teszt már valós eredményt mutatna.

Csak azért kérdezem, mert ez a válaszadás szempontjából fontos.

2013. nov. 28. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet - ha negatív, csak görcsösebb menzesz, ha pozitív, akkor érdemes rögvest dokihoz menni, hátha tud segíteni.
2013. nov. 28. 15:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Tesztem negatív lett de azt nagyon korán csináltam. Úgy gondoltam, hogy most Pénteken csinálok másik tesztet. Sajnos a környékbe nincs gyógyszertár. Buszok és már elég rosszul járnak.. Legközelebb csak holnap tudnék tesztelni. Amúgy nagyon vacakul vagyok..hányinger, fejfájás, szédülés, remegés.. Tegnap óta ez van.Nem enyhül semmi... Mielőtt menstruálni szoktam rengeteget iszok..de most még ez se volt, hogy többet innék. és most se vagyok szomjas. Ezért gondolom, hogy vetélés is lehet... Az arcom kiszokott pattogni mielőtt megjönne..de ez se volt és most sincs...
2013. nov. 28. 15:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos teszt vagy orvosi vizit nélkül, csak tünetekre alapozva nem fog kiderülni terhes vagy-e.
2013. nov. 28. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:
mivel nem sináltál tesuztet csak tul korán igy nem lehet biztosan tudni. AZ is lehet hogy scak késett és az is hogy vetélés.
2013. nov. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!