Tegnap elvetéltem és mozgott a magzat?
Ez lehetséges vagy a sokktól begolyóztam?? 12 hetes voltam, reggel véreztem dél körül már ömlött belőlem, úgy éreztem kakilnom kell és akkor kijött a magzatom, a kezemben tartottam:( úgy láttam hogy mozog:( ez lehetséges?
Sajnos kórházba nem tudtam bemenni.
arra már mindneki válaszolt h mozog a 12 hetes magzat, meg ha elvetéltél már nem élt, szóval nem mozgott.
Én csüt. vetéltem el, semmi fájdalommal, szóval simán ülhet a gép előtt testileg, de lelkileg....
menj dokihoz, mert UH-al ellenőrizni kell h nem maradt-e szövetdarab a méhedben, ami később fertőzést okozhat.
de csatlakozom ahhoz aki azt gondolja h kamu.
Tök nyugalommal eltemetted?Jézusom
Bizony elképzelhető, hogy mozgott. Lehet, hogy nem halt meg "szülés" közben, csak amikor már kijött, így még egy darabig mozoghatott.
A tényeken nem változtat, hogy élt-e még, amikor "megszületett", mert természetesen egy 12 hetes magzat nem maradhat életben a méhen kívül.
De tényleg rögtön kórházba kellett volna rohannod, ahogy vérezni kezdtél, elképzelhető, hogy bent tudták volna tartani a babát és akkor életben maradhatott volna.
Sajnálom :(
22-es vagyok: voltál dokinál? Most már sajnos csak a te életed miatt menj el. én is vérezni kezdtem, de nekem azt mondta az orvos h már nem tudtam volna időben menni.
na mindegy, menj el orvoshoz, nehoyg nagyobb baj legyen
eleg durva, hogy ezt igy ki merted irni..ha kamu akkor buszke lehetsz magadra, hogy ilyennel poenkodsz, holott vannak olyanok
akik ezt tenyleg atelik es meg
viccbol sem
irkalnanak ki ilyet.. Ha meg nem kamu akkor jobban jarsz ha surgosen felkeresel egy pszichiatert, mert ez beteges dolog amiket irtal, jah es az orvoshoz sem artana benezni.. Egyik verzio se jobb barhonnan is nezem..ketlem h igaz
Történt hasonló nálunk a családban, többször is. Igaz, nálunk minden vérzés vagy előzmény nélkül, egyszerűen csak "kicsusszant" a magzat, és nem is mozgott. Nem tudom, mi lett vele, már régen volt.
Szóval létezik ilyen, max. nem túl gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!