Mi okozhatta egy 16-17 hetes magzat szivmegállását?
Figyelt kérdés
A szövettani eredmény negativ lett , viszont az utolso ultrahangon megállapitották (amikor már nem volt szivhang ugy két hete ), hogy a méhlepény cisztikus, viszont a szövettan nem igazolt fertőzést , elvégezék a TORCH vizsgálatot is de az is negativ. Akkor mégis mi lehetett a baj?2013. aug. 1. 15:58
1/2 anonim válasza:
Sajnos az orvosok sem tudhatnak mindent, olyan rejtélyesek a babák. Olykor előfordul, hogy már a fogantatáskor van probléma, de ez a 16-17 hétig nem derül ki, mert nem a fejlődés elején, ha nem csak a 16-17 héten (később-előbb) okoz problémát. Szülésznőm mondta, hogy gyakran 7-8-9 hónaposan elhaló magzatokra azt mondják a köldök zsínnor a nyakára tekeredett és ez okozta a halálát, de ennek semmi köze a valósághoz, csak egyszerűen nem tudnak már magyarázatot mondani, mert senki sem tudja mi történhetett. Genetikai tanácsadásra érdemes elmenni, de szinte biztos, hogy a következő babával már semmi baj nem lesz. Valami nem stimmelt, és sajnos ez csak ilyen későn derült ki, másoknál ez lezajlik a 12 hét előtt, ő egy kis hős volt és tovább húzta. A következő babával biztosan nem lesz baj, fel a fejjel.
2/2 anonim válasza:
Nekem 10 hetesen derült ki, hogy nincs szívhang.
De genetikai TANÁCSADÁSON mit tudnak mondani azon kívül, hogy menjünk el majd genetikai vizsgálatra a 12 héten? Szerintem semmit. Nem volt öröklődő betegség a családban, és nem volt senkinek vetélése. Minden eredményem jó, szedtem vitamint. Magyarázat nincs. Szerintem csak rámondják, hogy biztos beteg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!