Tegnap elvetéltem és mozgott a magzat?
Figyelt kérdés
Ez lehetséges vagy a sokktól begolyóztam?? 12 hetes voltam, reggel véreztem dél körül már ömlött belőlem, úgy éreztem kakilnom kell és akkor kijött a magzatom, a kezemben tartottam:( úgy láttam hogy mozog:( ez lehetséges?
Sajnos kórházba nem tudtam bemenni.
2013. szept. 1. 18:40
11/32 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva igen mozoghatott akár, már ha valós a kérdés......12 hetes magzat ficánkol ,mozog rugkapál csak még olyan pici,hogy nem érezni,de attól még igenis MOZOG!kérdező ha iylen van és tényleg nem voltál kórházban és ez megtörtént azonnal mennyetek be!!!!!!!
12/32 anonim válasza:
Szerintem is kamu. 12 hetesen nem születik meg élve, ez 1000%. Elhal, és a nő elvetél, de akkor meg nem mozog. Vagy szépen bennmarad. 12 hetesen nem indul meg semilyen szülés.
14/32 A kérdező kommentje:
Szeretném ugy gondolni hogy nem mozgott. De akkor ezek szerint igaz lehet. Köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 1. 21:59
15/32 anonim válasza:
Én nem is értem, hogy nem tudtál bemenni a kórházba ha kijött belőled a 12 hetes magzatod?!
Én ezen bocs, de ledöbbentem.
16/32 anonim válasza:
12 hetes magzat mozog. De te,mivel elvetéltél,a magzat már tuti nem.élt,igy nem is mozoghatott.
17/32 anonim válasza:
Off leszek, de ha nem mentél be a kórházba, KÖNYÖRGÖM hová tetted szerencsétlen magzatodat?
Ó inkább tudni sem akarom...
18/32 A kérdező kommentje:
Eltemettem. Miért?
2013. szept. 3. 05:45
20/32 anonim válasza:
Ugye hogy kamu??Mondtam én!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!