Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 6 hetes terhes vagyok! Nagyon...

6 hetes terhes vagyok! Nagyon félek a vetéléstől! Annyi helyről hallottam hogy elment az első baba. Mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire?

Figyelt kérdés

2013. aug. 13. 19:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom írták-e előttem, de elsősorban ne ezt a részét olvasgasd ennek az oldalnak! Most tök véletlen keveredtem ide, neked válaszolok, és már itt sem vagyok, te is ezt tedd!
2013. aug. 14. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:

A bevonzás a világ legnagyobb ostobasága.

Mégis ki mondja meg, hogy mi számít bevonzásnak? Ha csak egyszer megfordult a fejemben, hogy mi van, ha... vagy ha folyamatosan ezen gondolkozom?

Ha ne adja Isten megtörténik a baj, akkor nézzek a tükörbe és mondjam azt, hogy szaranya vagyok, mert bevonzottam a saját hülyeségem miatt, ezért történt, ami? Ha meg gondolok rá, agyalok rajta és mégsem történik baj? Akkor hol a vonzás törvénye?

Hagyjátok már ezt!

Egy vetélésnek egészségügyi okai vannak, se több, se kevesebb. Ritkán megy el egy baba azért, mert anyuka agya a negatív gondolataitól zengett!

Ezzel a kérdéssel azért nem kell foglalkoznod, mert megkeseríted vele ezeket a csodás heteket. Ha baj lenne, lenne lehetőséged ezen agyalni, amíg azonban minden oké, nem szabad megfosztanod magadat a boldog babavárástól.

Élvezd ki minden percét, hiszen véges!!! Kb. 7,5 hónap múlva már nem leszel várandós! ;) :)

Minden jót!

2013. aug. 14. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es: Attól, hogy neked szerencsére még eddig minden jól alakult az életben és semmi rosszat nem vonzottál be azzal, ha negatív dologra gondoltál, hát örülök, maradjon is így. De ha egyszer is megtörténne, máshogy állnál ehhez a kérdéshez. Minden jót!
2013. aug. 14. 21:43
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Drága 13-as!

Túl vagyok egy májusi vetélésen, de azért köszi az építő hozzászólást!!! ;) :)

És nem, nem fogom ostorozni magam, hogy bevonzottam, mert nem így volt. Fejlődési rendellenesség volt a vetélésem okozója!

Akárhogy is alakul az életem, nem fogom ilyen semmivel sem alátámasztott dolgokkal terhelni magam, egészen egyszerűen meg akarom élni a terhességemet, ha egyszer megadatik. A bevonzástól való rettegés ugyanúgy rossz hatással van az anyuka idegrendszerére szerintem.

2013. aug. 14. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es!

Van, amikor egy rendellenesség az okozója, nem feltétlen kell ezt bevonzani sem. De hol mondtuk mi azt, hogy MINDEN dolog bevonzott? Lehet, hogy te nem gondoltál arra, hogy baja eshet, ha egyszer nem úgy fejlődött, ahogy kell, akkor az volt az oka. Ennyi. Attól még nem kell azt állítanod, hogy nem létezik a vonzás törvénye. Majd ha pozitív értelemben tapasztalod meg, akkor elhiszed, hogy van.

2013. aug. 14. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja, és tapasztalatból beszélek, nem egy eset után.
2013. aug. 14. 22:55
 17/18 anonim ***** válasza:

"nem úgy fejlődött, ahogy kell, akkor az volt az oka"

Tehát azt állítod, hogy előfordulhat olyan egészséges terhesség, ami csak azért szakad meg, mert anyuka bevonzotta. Jó, nem MINDEN bevonzott, de szerinted a fenti állítás létezik. Most őszintén gondolj bele! Ez nem butaság??? Szerintem nagyon is az.

Kár a kérdezőt azzal riogatni, hogy "vigyázz, be ne vonzza a sok gondolat a bajt!" Ha ilyen baromi egyszerű lenne és ebben mindenki hinne, csak egészséges gyerek születne a világon!

A vetélést egy tragédiaként éltem meg, de rájöttem, hogy sajnos előfordul, nem az egyetlen voltam a világtörténelemben és nem az egyetlen leszek, akivel ez megesik.

Nem vagyok egy földhöz ragadt ember, pl. vallásos vagyok és pont ezért utasítom el óriási erővel a vonzás törvényt. Olyan törvényt, amit még szám, statisztika, tudomány, de még maga a Jóisten sem bizonyított senkinek. Csak egy baromi jó, ködös kapaszkodó azok számára, akik kicsit fél centivel a föld felett élik meg a terhességet.

Én nem ebbe a táborba tartozom, én csak egészen egyszerűen gyereket szeretnék, várandós szeretnék lenni annak minden biológiai, fizikai és lelki velejárójával.

Kedves Kérdező!

Ne aggódj! Most még nincs semmilyen kapcsolat közted és a kicsi között, ha ilyen nagyon korai szakaszban történne baj (de nem fog!!!), akkor az nem miattad, vagy valamilyen külső tényező miatt történne. Élvezd a terhességet, a tested jelezni fogja, ha valami nincs rendben. Amíg nem fáj, nem vérzel, nem görcsölsz, nem tapasztalsz semmi rendelleneset, addig a babád a lehető legjobb úton van afelé, hogy egészséges gyermekként világra jöjjön.

A 12. heti genetikai UH után meg meg fogsz nyugodni teljesen, amikor a doki közli, hogy minden rendben van vele.

2013. aug. 15. 07:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a jókívánságokat! :) Jövőhét szerdán megyek első UH-ra már nagyon várom! Remélem minden rendben van! :)
2013. aug. 17. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!