6 hetes terhes vagyok! Nagyon félek a vetéléstől! Annyi helyről hallottam hogy elment az első baba. Mit tegyek, hogy ne izguljak ennyire?
Gondolkodj pozitívan,ne olvass olyan dolgokat amik a vetélésről szólnak.Ha egészséges vagy miért lenne baj,gondolj erre.Ha gondolod szedj vitaminokat,egyél sok gyümölcsöt,zöldséget. :) Jó baba várást,és élvezd amennyire csak tudod :)
28 hetes kismama.
Mit tegyél?!
Kapcsold le a számítógépet és ne olvass a neten semmit a témával kapcsolatban!!
De mint látom más is ezt javasolta!! Hidd el, nem véletlen!!
Minden jót :-)
Én is féltem,nekem is első terhességem. Aztán rájöttem,hogyha idegeskedem,avval sem megyek semmire. Ebből a félésből aztán izgulás lett,ami mindig is megmarad. Izgultam azért,hogy tùl legyel az első 3 hònapon,hogy az UH-n,minden rendben legyen,hogy megmondják a nemét,hogy jò legyen az AFP eredményem. Szòval azt akarom mondani,hogy nem idegeskedni,hanem élvezni kell a terhességet :) Mindig lesz olyan dolog,ami miatt aggòdik majd az ember a gyermekéért :) Immáron a 18.hétben vagyok és kisfiùt rejt a pocim,szerencsére minden jò :) Nálad is minden rendben lesz,vigyázz magatokra és boldog babavárást :) !!!
19L
Gondolj arra, hogy a fájdalmat, a rossz tapasztalatokat sokkal többen osztják meg mint a jót. És sokkal jobban megmarad az emberben.
Én is erre próbálok gondolni, mert nagyon nehezen sikerült a baba, 2,5 év után. 10 hetes vagyok, és mindennap azon aggódom él-e még, de próbálom elterelni ezeket a gondolatokat.
Nem tudom... én nagyon éreztem (olvasgatás nélkül!!), hogy baj lesz, és lett is. Pedig szorgalmasan mondogattam, hogy egészséges vagyok, a családban még soha nem volt semmi gond, velem sem lehet. És nem is volt semmi görcs és vérzés se (csak kis barna maszat, de uh-n még volt szívhang), szóval a rossz érzés mellett nagyon reménykedtem...
Szerintem meg lehet érezni, ha baj van. Más az "izgulás", meg más, az aggódás, és más, amikor minden remény ellenére pontosan érzed, hogy baj lesz. Ez nem bevonzás, ez egy ösztön, amit nem lehet elnyomni.
Amíg csak félsz meg izgulsz, szerintem nincs gond. Meg fogod érezni, ha lesz.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!