Nekem is missed ab. lesz pénteken. Lelkileg nem bírom ki?!
Figyelt kérdés
Reggel kell bemennem, pálcikás tágítás - ez tényleg ennyire fáj?? - kitágulók, azt mondta a doki, 3-4 óra múlva műt!Ez elég lesz hogy kitáguljon?Valahol azt olvastam 24 óra kell neki...és ezek a szövődmények(még a méh eltávolítása is)Kérlek szépen nyugtassatok meg, mert nem bírom ki és el sem megyek!!!!2013. jún. 10. 21:53
21/27 emese19 válasza:
Szia
Köszönöm, aranyos vagy!
Kívánom h sikerüljön most ebben a hónapban a baba, és 9 hónap múlva egészségesen a kezedben tarthasd!
Azt majd meg tudnád nekem írni h ez pontosan milyen vérvétel volt? M én tegnap voltam vértvételen, de ez csak általános labor volt, meg pajzsmirigyhormon. De a tied akkor tuti nem ezek voltak.
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! Nekem is volt ált. labor vizsgálat + vizelet és pajzsmirigy-hormon is (TSH) ezek mind rendben voltak, de ez a mostani, nem ez volt. Amint megkapom a leletet, megírom neked milyen értékeket néztek!
2013. nov. 7. 20:25
23/27 emese19 válasza:
Rendben, koszi!
Remelem sikeres honapotok lesz! ;)
Majd akkor irj!
24/27 A kérdező kommentje:
Szia. Megjött a leletem, szerencsére minden eredményem rendben van, teljes vérkép végül is volt megint, de ami a babavárás szempontjából fontos, az az APC-rezisztencia, ez is negatív lett!!!Remélem ezzel tudok neked segíteni!!
2013. nov. 11. 19:42
25/27 emese19 válasza:
Koszonom a valaszod! Orulok h minden rendben van veled! Mas vizsgalatod nem volt?
Nekem holnap kell kerjek hematologiara beutalot, meg genetika laborba idopontot.
26/27 A kérdező kommentje:
Szorítok neked:-)nekem még pajzsmirigy UH vizsgálatom volt, más nem. Az orvosom szerint teljesen rendben vagyok, inkább a stressz az, ami gátolhatja a babásodást...remélem igaza van és hamarosan sikerül az álmom!
2013. nov. 12. 19:28
27/27 emese19 válasza:
Koszi, aranyos vagy ;)!
En is szoritok neked h minel elobb sikeruljon a baba! ;)
Remelem az en almom is teljesulni fog nemsokara ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!