Szerintetek hogy készüljek fel lelkileg a kórházra? /aki volt leírná a tapasztalatait? /
Beutaltak kórházba depresszió miatt egy hétre, de én nagyon bepánikoltam, mert igazából a táborokat is alig bírtam ki és a látogatási idő is csak 2 óra ,telefont is csak 2 óráig lehet használni.. Félek az egésztől, bohócok is vannak amik rettentően idegesítőek.. És idegenekkel egy szobában aludni elég rossz. Mit tehetnék? ://
ja és még azt szeretném tudni hogy aki volt kórházban annak mp3 használatát megengedték alvásnál?? mert nekem muszáj lenne , nem bírnám ki hogy nem vagyok egyedül egy szobában és lehet h még horkolnak is:D
15/L
Ugyan én még nem voltam kórházban szerencsére, de azért remélem tudok pár olyan dolgot mondani, ami hasznos lehet.
Szóval valami oka van annak, hogy most be kell feküdnöd egy hétre. Saját magad érdekében kell, hogy ott legyél, így fogd fel ezt az egy hetet egy olyan hétnek, amikor csak is magadra koncentrálhatsz, gondolkodhatsz az életeden, elgondolkodhatsz azon, hogy mi vezetett ide és, hogy mit tehetsz azért, hogy többet ne kelljen ilyenen átmenned. Gondolkodj olyanokon, hogy mi érdekel az életben és mit szeretnél elérni. Ha időt szánsz ezekre, akkor biztos vagyok benne, hogy magabiztosabban vetsz majd véget a hétnek. Az, hogy nem használhatsz telefont, pont arra jó, hogy ne terelje el a figyelmed ezekről a fontos kérdésekről. Az csak egy eszköz, sokkal fontosabb és lényegesebb dolgok vannak az életben.
A bohócok nekem sem a kedvenceim, de az idegenekkel ismerkedhetsz, beleláthatsz kicsit mások életébe, ami bizony hasznos lehet. :)
mp3-at biztosan megengedik
Én mobilon fülhallgatóval hallgattam zenét, senkit nem érdekelt.
köszönöm mindkét választ!:)
első igazad van, tudom hogy azért van , de én igazából telefonon csak zenét szeretnék hallgatni, csakhát elvileg telefonálni meg csak látogatási időben lehet, de majd megkérdezem ha ott leszek hogy zenét lehet e hallgatni róla.
második neked is köszönöm szépen!:)
várom a válaszokat még:) előre is köszi mindenkinek aki ír.
4 hónapja voltam szülni egy egész hetet feküdtem bent. De am élveztem. Rengeteg embert megismertem. Sőt csajszival akivel egyszerre szültünk mai napig nagyon jó barátságban vagyunk. Szinte minden nap beszélünk. :) Mondjuk amúgy is könnyen ismerkedem. Majd te is beszélgess mindenkivel sokat. Nagyon jó dolog. Ja és az alvás. Nekünk 3 másik pici gyerek sírt felváltva a horkolások mellett. De pl úgy aludtam mint akit fejen lőttek. :D És előtte volt olyan h a férjem csak hangosabban szuszogott az éjjel akkor megbökdöstem mert idegesített. :D
Am mp3-at biztosan hallgathatsz majd. Meg nem kell mutogatni és akkor senkit nem zavar. :P
Én műtét miatt feküdtem be 1 hétig,de volt ott olyan is aki depresszió miatt (kisváros nem volt külön hely más a gyerekosztályon). Szerintem fogdd fel ezt egy kikapcsolódásnak. Bár minden lesz csak kikapcsolódás nem. Én télen voltam a szobában volt vagy 40-50fok az ablakot nem lehetett kinyitni,a nővérek éjszaka ordíbáltak a folyóson stbstb.
De én jól elgondolkoztam az életemen ahogy néztem ott az embereket meg beszélgettem velük..elég sok mindenre rádöbbentem. Próbálj meg amennyire csak lehet pozitívan hozzáállni ehhez az egészhez,hidd el csak segítenéd vele a gyógyulásod. Nem kell így felfogni és ráparázni,kedvesen beszélj a nővérkével,hogy kéne a zene előveheted-e az mp3-at:) Az idegenek meg csak addig leszenk idegenek amíg be nem kerülsz,utána majd beszélgettek és egyből nem lesznek olyan idegenek.
Kitartás!Ne aggódj,minden rendben lesz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!