Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nekem is missed ab. lesz...

Nekem is missed ab. lesz pénteken. Lelkileg nem bírom ki?!

Figyelt kérdés
Reggel kell bemennem, pálcikás tágítás - ez tényleg ennyire fáj?? - kitágulók, azt mondta a doki, 3-4 óra múlva műt!Ez elég lesz hogy kitáguljon?Valahol azt olvastam 24 óra kell neki...és ezek a szövődmények(még a méh eltávolítása is)Kérlek szépen nyugtassatok meg, mert nem bírom ki és el sem megyek!!!!
2013. jún. 10. 21:53
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Annyira aranyosak vagytok, téyleg, szívből köszönöm!!!!Valóban félek, tagadhatatlan, de tudom, hogy erősnek kell lenni és nem szabad feladni!Írok majd, milyen volt!
2013. jún. 11. 21:36
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt a tágítás. Kellemetlen volt, mikor felhelyezték, majdnem elájultam, de ez az idegtől volt, nem attól, hogy fájt. Engem a méhnyak vizsgálatra emlékeztetett amúgy, szóval azóta minden évben ájulás környékez a rákszűrésnél, pedig mindig próbálom legyőzni. Visszatérve a tágításhoz. Feltették azt a kis bigyót reggel 8 körül, és délben már kifele toltak a műtőből.
2013. jún. 13. 01:22
 13/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező hogy vagy? Majd írj.
2013. jún. 15. 21:50
 14/27 anonim ***** válasza:

Én is gondoltam rád, szerintem már túl lehetsz rajta.

Mostmár minden rendben lesz és jöhet a következő baba.

Majd írj, hogy vagy!

Pihenj sokat és ne gondolj erre a rossz élményre, hanem csak a jövőre!!!

2013. jún. 16. 11:55
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az együttérzést, aranyosak vagytok!A műtét fizikailag nem volt olyan "vészes" és a tágító felhelyezés sem fájt annyira, kb 1 perc volt az egész. A műtétet pedig nem is éreztem, rögtön elaludtam...kb 1 óra múlva ébredtem csak fel, kábán, aztán jött a férjem, de sokáig kellett még bent lennem!A műtét után nagyon véreztem, estefelé már nem annyira, és nem fájt a hasam sem. Kaptam méhösszehúzó injekciót és kétféle gyógyszert. Szóval ha valaki olvassa majd ezt a kérdést, NE FÉLJETEK ETTŐL A BEAVATKOZÁSTÓL (ha már sajnos túl kell élni) a lelki része a rosszabb!Próbálok talpra állni!10 nap múlva szövettan, aztán kezdjük a vizsgálatokat.
2013. jún. 17. 21:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Erős légy kedves kérdező! Majd azért írd meg az eredményeket.
2013. jún. 18. 08:04
 17/27 anonim ***** válasza:

Kitartást, nemsokára meglesz az újabb pozi eredmény!

Mit mondott a doki, mikor próbálkozhattok újra?

2013. jún. 18. 10:45
 18/27 A kérdező kommentje:
Szövettan után meglátjuk milyen vizsgálatok kellenek. Egyébként 3 hónapot mondott. Én két teljes mensit akarok megvárni és a második után már próbálkozni, az lesz is 3 hónap...nem tudom mikor jön majd meg először...Köszönöm a bíztatást!
2013. jún. 18. 13:44
 19/27 emese19 válasza:

Kedves kerdezo!

Mi ujsag veled? Hogy vagy?

Nekem mult heten volt a 2.missed abom (egymas utan,5 honap alatt :'( )

Nagyon el vok most keseredve, de NEM adjuk fel ameg nem leszunk mar vegre egy egeszseges kisbaba szulei!!!

Neked milyen vizsgalatokra kellett menned? Megtudtatok mar az okot, ami miatt neked is at kellett ezt elned?

2013. okt. 23. 13:44
 20/27 A kérdező kommentje:
Szia!Valóban borzasztó ez az egész, de lassan túl lettem rajta...azóta (4,5 hónapja volt a műtét) már jobban vagyok. A mensim teljesen pontosan visszaállt, sőt, pontosabbra 28 napos lett:-)érzem a peteéérést, ovulációt, és ebben a hónapban újra próbálkozni szeretnénk, hiszem, hogy sikerülni fog. Vizsgálatra akkor nem küldtek el, az orvosom szerint minden rendben van, de most azért ebben a hónapban kicsikartam tőle egy vizsgálatot, vérből, a pontos nevét nem tudom, azt mondta ezekből az értékekből minden kiderül!!Minden érték eddig negatív lett!HISZEM HOGY EGÉSZSÉGES VAGYOK ÉS A BABÁM IS AZ LESZ!Ezt kívánom neked is!!
2013. nov. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!