Nekem is missed ab. lesz pénteken. Lelkileg nem bírom ki?!
Figyelt kérdés
Reggel kell bemennem, pálcikás tágítás - ez tényleg ennyire fáj?? - kitágulók, azt mondta a doki, 3-4 óra múlva műt!Ez elég lesz hogy kitáguljon?Valahol azt olvastam 24 óra kell neki...és ezek a szövődmények(még a méh eltávolítása is)Kérlek szépen nyugtassatok meg, mert nem bírom ki és el sem megyek!!!!2013. jún. 10. 21:53
1/27 anonim válasza:
Szia! Muszáj elmenned, saját érdekedben. Tapasztalatom hál isten nincs, de hallottam olyatis akinek fájt a laminárim és olyat is hallottam aki meg sem érezte. Sok erőt neked! Nagyon sajnálom ami történt. Majd írd meg hogy vagy ha lesz már egy kis erőd.
2/27 anonim válasza:
Sajnálom. Nekem is volt egy missed ab, még 2009ben. Reggel bementem, laminariaval tágítottak, pár óra múlva volt a műtét. Semmi szövődmény nem volt.
3/27 anonim válasza:
Ne félj, nem lesz szövődménye, nagyon gyakori sajnos, de alig hallani szövődményről. Egyáltalán nem indult be magától a vetélés? Próbálkozhatsz esetleg egy kis forró fürdővel, hátha.
4/27 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok, de nincs és nem is volt embryo a petezsákban. A zsák is pici, ezt kell kivenni a méhből...semmi vérzés nincs. Én nem tudom hogy lehet ezt kibírni, iszonyúan félek, hogy nem lehet majd babám!a testi fájdalmat túlélem, de ha lesz valami utána...
2013. jún. 10. 22:06
5/27 anonim válasza:
Ne izgulj, felrakják, az egy picit kellemetlen. A műtétet altatásban csinálják, nem fáj, utána még pihensz egy picit, de nem fogsz érezni semmit. Ez rutinműtét, nem lesz baj. Lelkileg nehezebb lesz.
6/27 anonim válasza:
2008-ban 11 hetesen átéltem én is és hidd el sokan ugyanígy. Akkor nagyon rossz volt, de azzal nyugtattam magam, ok, ez volt a szervezetem főpróbája, ami nem sikerült és ennek is oka van. Három hónapot kellett várni, magam sem hittem el, hogy azonnal pozitív lett a tesz. 4 kilós fiacskám született. Majd azóta még egy. Vigyáznak Rád az orvosok, nem szabad félni.
7/27 anonim válasza:
Szia!Sajnálom,ami veled (is) megtörtént.Én már 2 alkalommal átéltem ezt,tudom,hogy aggódsz,de hidd el,az orvosoknak ez rutin beavatkozás,jó kezekben leszel!Nekem az első 2006-ban volt,lamináriával tágítottak,reggel 9-kor tették fel(nekem nem fájt,egy kicsi kellemetlen érzés volt az egész)délután 1-kor már a műtőben voltam.Hamar túl esel rajta,a lelki része sajnos sokkal tovább tart :-( Arra pedig ne is gondolj,hogy többet nem esel teherbe....Ha ez erőt adhat neked,akkor leírom,hogy nekem azóta született 2 gyönyörű,egészséges kislányom,az első 2006 decemberében,3 hónap pihi után rögtön összejött,41.héten 4330 grammal ,a második pedig 2012.-ben,39.héten,4050 grammal.,Mindkét esetben problémamentes terhesség volt.Szóval kitartás,az pedig meg se forduljon a fejedben,hogy nem mégy el,rád nézve ez nagyon veszélyes lehet!!!Ha esetleg szeretnél beszélgetni még,írj privit!!!!Üdv:Egy szülésznő
8/27 anonim válasza:
Sajnálom, hogy veled is megtörtént, sajnos tényleg sokan átéljük ezt a szörnyűséget.
Nekem is várnom kellett több napot a műtétig, mert épp ünnepnapok voltak, én azt a pár napot végigsírtam.
Mondta a doki, mikor menjek, ott álltam a bőröndömmel több órát a dokira, aki közölte, hogy nincs ágy, menjek haza, végigbőgtem a másfél órát hazafele. Másnap bementem reggel, 3kor tette fel a doki a pálcikát, nem volt kellemes, de kibírható. Nekem másnap volt a műtétem, altarásban, utána sem volt se szövődmény, se fájdalom, és azóta van egy fél éves lányom, egyből sikerült.
Kitartást neked, túl leszel a műtéten és utána jöhet a következő bébi.
Minden jót neked!
9/27 anonim válasza:
Mint ahogy előttem is írják, sajnos nagyon sokan átéljük ezt, de gondolom ez nem vigasztal.:( Viszont erőt adhat az, hogy legtöbbünknek semmi testi szövődménye nem volt, és azóta anyukák vagyunk. Nekem 2008-ban ment el a 9. héten a babám, missed ab-val fejezték be (nem fájt annyira a tágítás, mint amivel riogatnak), utána ugyan voltak fájdalmaim, de a lelki rosszabb volt. Azóta született már 2 gyönyörű egészséges kisfiam, Neked is lesz hidd el, ha most nagyon nehéz is. Kitartást, és mielőbbi gyógyulást!
10/27 anonim válasza:
Engem azzal győzött meg a dokim, hogy akart adni egy telefonszámot vész esetére, mert hétvégén előadáson volt. Gondoltam jobb, ha ő végzi el, ha már kell, minthogy az utolsó pillanatban rohanok a kórházba egy vadidegenhez...Az okok hasonlóak voltak: üres, deformált petezsák...Korábban már szültem egyszer, így annyira nem féltem a műtét következményeitől. Semmi baj nem történt és egy éven belül megszületett a kistesó. Szülés után a lépcsőn találkoztam egy elég nagy pocakos kismamával, aki betöltött 40. hétnél járt. Egy évvel korábban a szobatársam volt azon a napon annyi különbséggel, hogy náluk a 12. heti UH-n derült ki, hogy baj van... Nagyon jó volt látni, hogy neki is sikerült! Légy túl rajta hamar és kívánom, hogy mielőbb gyarapodjon a családotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!