Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nekem is missed ab. lesz...

Nekem is missed ab. lesz pénteken. Lelkileg nem bírom ki?!

Figyelt kérdés
Reggel kell bemennem, pálcikás tágítás - ez tényleg ennyire fáj?? - kitágulók, azt mondta a doki, 3-4 óra múlva műt!Ez elég lesz hogy kitáguljon?Valahol azt olvastam 24 óra kell neki...és ezek a szövődmények(még a méh eltávolítása is)Kérlek szépen nyugtassatok meg, mert nem bírom ki és el sem megyek!!!!
2013. jún. 10. 21:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Szia! Muszáj elmenned, saját érdekedben. Tapasztalatom hál isten nincs, de hallottam olyatis akinek fájt a laminárim és olyat is hallottam aki meg sem érezte. Sok erőt neked! Nagyon sajnálom ami történt. Majd írd meg hogy vagy ha lesz már egy kis erőd.
2013. jún. 10. 21:57
 2/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Nekem is volt egy missed ab, még 2009ben. Reggel bementem, laminariaval tágítottak, pár óra múlva volt a műtét. Semmi szövődmény nem volt.
2013. jún. 10. 21:58
 3/27 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem lesz szövődménye, nagyon gyakori sajnos, de alig hallani szövődményről. Egyáltalán nem indult be magától a vetélés? Próbálkozhatsz esetleg egy kis forró fürdővel, hátha.
2013. jún. 10. 22:03
 4/27 A kérdező kommentje:
8 hetes vagyok, de nincs és nem is volt embryo a petezsákban. A zsák is pici, ezt kell kivenni a méhből...semmi vérzés nincs. Én nem tudom hogy lehet ezt kibírni, iszonyúan félek, hogy nem lehet majd babám!a testi fájdalmat túlélem, de ha lesz valami utána...
2013. jún. 10. 22:06
 5/27 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, felrakják, az egy picit kellemetlen. A műtétet altatásban csinálják, nem fáj, utána még pihensz egy picit, de nem fogsz érezni semmit. Ez rutinműtét, nem lesz baj. Lelkileg nehezebb lesz.
2013. jún. 10. 23:15
 6/27 anonim ***** válasza:
2008-ban 11 hetesen átéltem én is és hidd el sokan ugyanígy. Akkor nagyon rossz volt, de azzal nyugtattam magam, ok, ez volt a szervezetem főpróbája, ami nem sikerült és ennek is oka van. Három hónapot kellett várni, magam sem hittem el, hogy azonnal pozitív lett a tesz. 4 kilós fiacskám született. Majd azóta még egy. Vigyáznak Rád az orvosok, nem szabad félni.
2013. jún. 11. 07:01
 7/27 anonim ***** válasza:
Szia!Sajnálom,ami veled (is) megtörtént.Én már 2 alkalommal átéltem ezt,tudom,hogy aggódsz,de hidd el,az orvosoknak ez rutin beavatkozás,jó kezekben leszel!Nekem az első 2006-ban volt,lamináriával tágítottak,reggel 9-kor tették fel(nekem nem fájt,egy kicsi kellemetlen érzés volt az egész)délután 1-kor már a műtőben voltam.Hamar túl esel rajta,a lelki része sajnos sokkal tovább tart :-( Arra pedig ne is gondolj,hogy többet nem esel teherbe....Ha ez erőt adhat neked,akkor leírom,hogy nekem azóta született 2 gyönyörű,egészséges kislányom,az első 2006 decemberében,3 hónap pihi után rögtön összejött,41.héten 4330 grammal ,a második pedig 2012.-ben,39.héten,4050 grammal.,Mindkét esetben problémamentes terhesség volt.Szóval kitartás,az pedig meg se forduljon a fejedben,hogy nem mégy el,rád nézve ez nagyon veszélyes lehet!!!Ha esetleg szeretnél beszélgetni még,írj privit!!!!Üdv:Egy szülésznő
2013. jún. 11. 08:25
 8/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy veled is megtörtént, sajnos tényleg sokan átéljük ezt a szörnyűséget.

Nekem is várnom kellett több napot a műtétig, mert épp ünnepnapok voltak, én azt a pár napot végigsírtam.

Mondta a doki, mikor menjek, ott álltam a bőröndömmel több órát a dokira, aki közölte, hogy nincs ágy, menjek haza, végigbőgtem a másfél órát hazafele. Másnap bementem reggel, 3kor tette fel a doki a pálcikát, nem volt kellemes, de kibírható. Nekem másnap volt a műtétem, altarásban, utána sem volt se szövődmény, se fájdalom, és azóta van egy fél éves lányom, egyből sikerült.

Kitartást neked, túl leszel a műtéten és utána jöhet a következő bébi.

Minden jót neked!

2013. jún. 11. 11:14
 9/27 anonim ***** válasza:
Mint ahogy előttem is írják, sajnos nagyon sokan átéljük ezt, de gondolom ez nem vigasztal.:( Viszont erőt adhat az, hogy legtöbbünknek semmi testi szövődménye nem volt, és azóta anyukák vagyunk. Nekem 2008-ban ment el a 9. héten a babám, missed ab-val fejezték be (nem fájt annyira a tágítás, mint amivel riogatnak), utána ugyan voltak fájdalmaim, de a lelki rosszabb volt. Azóta született már 2 gyönyörű egészséges kisfiam, Neked is lesz hidd el, ha most nagyon nehéz is. Kitartást, és mielőbbi gyógyulást!
2013. jún. 11. 13:30
 10/27 anonim ***** válasza:
Engem azzal győzött meg a dokim, hogy akart adni egy telefonszámot vész esetére, mert hétvégén előadáson volt. Gondoltam jobb, ha ő végzi el, ha már kell, minthogy az utolsó pillanatban rohanok a kórházba egy vadidegenhez...Az okok hasonlóak voltak: üres, deformált petezsák...Korábban már szültem egyszer, így annyira nem féltem a műtét következményeitől. Semmi baj nem történt és egy éven belül megszületett a kistesó. Szülés után a lépcsőn találkoztam egy elég nagy pocakos kismamával, aki betöltött 40. hétnél járt. Egy évvel korábban a szobatársam volt azon a napon annyi különbséggel, hogy náluk a 12. heti UH-n derült ki, hogy baj van... Nagyon jó volt látni, hogy neki is sikerült! Légy túl rajta hamar és kívánom, hogy mielőbb gyarapodjon a családotok!
2013. jún. 11. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!