12 hetes spontán vetélés ,műtéti befejezés?? 2egézséges terhesség után abból 2 egézséges kislány született 3.baba elment 12hetesen,csütörtök reggeltől pecsételtem este 6kor kerültem uhra doki szerint minden rendben volt,én is láttam ott volt a baba
Figyelt kérdés
Vert a szíve,rendben volt ,hajnali 2kor erős görcsös nagy darabos vérzéssel elment,mentő bevitt ,elintézték amit kellett😪😪 okot nem tudni bár hetekig beteg voltam influenza ,utánna hányás hasmenés
De hogy létezik ,hogy pár órával előtte minden oké volt??
Doki szerint 1ciklus után lehet próbálkozni
Várnék tapasztalatokat esetleg
Ekkora vetéléd után kinek mennyi idő után sikerült??
Rendben zajlott a következő?
Lelki oldal??
Azt próbálom megoldani 😪😪😪
ma 11:13
1/2 anonim válasza:
Részvétem a történtek miatt. Miért ne lehetne, hogy előtte minden oké volt? A spontán vetélés ilyen.
Viszont a javasolt oltásokat vedd fel. Terhesen pl. az influenza elleni oltás kifejezetten javasolt...
2/2 A kérdező kommentje:
Már be voltam jelentkezve 🤷♀️ Nyilván nem felelőtlenül nem akartam , csak már előtte beteg voltam ,betegen nem adják pozi teszttől kb 7hetesig tartott 🤷♀️😪 penteken mentem volna rá
ma 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!