Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés/missed ab után kinek...

Vetélés/missed ab után kinek mikor fogant meg a szivárvány babája?

Figyelt kérdés

Problémamentes terhesség volt?

Mondhattok pro és kontra érveket is azzal kapcsolatban, hogy minél előbb bele vágtatok vagy pont, hogy sokáig nem.

Minden történt érdekel, lelki és fizikai oldal egyaránt.

Illetve, hogy van e kivizsgálás amit egy vetélés/missed ab után el végeznek, vagy ilyenkor csak legyintenek, hogy előfordul.

Kérek mindenkit legyen empatikus, még nagyon friss, köszönöm a válaszokat előre is!

2024. ápr. 17. 08:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Sajnálom 15-s! Részvétem! :(

Igazságtalan az élet

2024. máj. 10. 22:34
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A második hónapban + volt a tesztem, most 3 éves a leányom.
2024. máj. 29. 14:21
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
2016-ban született az első gyermekünk. 2020-ban kezdtünk el próbálkozni, tesót szerettünk volna, de nagyon nehezen jött össze. 2022 januárjában terhes lettem először, de 8 hetesen missed ab műtétem volt. 2023 júliusában teszteltem újra pozitívat, de méhen kívüli terhesség lett. Azóta 2023-ban volt az első lombikunk, 2024-ben a második. Egyik sem sikerült. Augusztusban lesz a következő lombik. Remélem az végre sikerül... Ha nem, akkor úgy néz ki, hogy abba hagyjuk a próbálkozást. Elfáradtam. :(
2024. jún. 17. 10:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Kedves 23-as! Mi lett veletek, hogy alakult a sorsotok?
jan. 28. 16:48
 25/28 anonim ***** válasza:

Tényleg, mi lett mindenkivel? Kérdező, #9, #15?

Az enyém azóta persze már megszületett. Egészséges kis rosszcsont😁 Ez az egy "jó" van a vetélésben. Ha őt nem veszítem el, akkor ez a cuki nem lenne.

jan. 28. 22:17
 26/28 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok :)

Megszületett kis fiam már 5 hónapos csoda manó 😍

jan. 29. 18:46
 27/28 anonim ***** válasza:

#26! Ja, igen, mi egyidősek voltunk (terhességben).Az én kisfiam is 5. Tiéd is augusztusi?

jan. 29. 19:46
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok.

Huuuu....

2024 augusztusában végül nem mentünk vissza lombikra, és úgy döntöttünk, hogy tovább nem is próbálkozunk.

Az egészségem teljesen tönkre ment. A rengeteg hormontól meghíztam, tavaly szeptembertől nincs normális ciklusom. Úgy néz a rengeteg ösztrogén hormonnak köszönhetően egy autoimmun betegség is kialakult nálam, aminek a kivizsgálása folyamatban van. ... Illetve a rengeteg csalódás, és a nem megfelelő családi háttérnek (az anyósomnak) köszönhetően, majdnem el is váltunk a férjemmel a tavalyi év őszén, mert olyan éket vert közénk.

Nagyon nehéz év van mögöttünk, de a férjemnek és a pszichológusomnak hála túl éltük a tavalyi évet. :)

Így mi befejeztük a próbálkozást.

Nekem már nem születik szivárvány babám.

Most még szar elfogadni, de dolgozom/dolgozunk rajta. Igyekszünk új célokat találni az életben. :)

febr. 25. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.