Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy lehet feldolgozni egy...

Hogy lehet feldolgozni egy missed ab-t??

Figyelt kérdés
10 hétben jártam.. megállt a szíve. Teljesen ki vagyok.
2024. ápr. 15. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Részvétem.😢

Nekem spontán vetélésem volt korábban. Valószínűleg nem volt életképes. Nem felejtettem el és nem is akarom. Most terhes vagyok, ő nem lenne, ha az első megszületett volna. Így úgy vagyok vele, mindenkinek megvan a maga szerepe. Az első megmentett egy atjárhatóságitól és megadta a reményt, hogy lehet gyerekem, nem vagyok meddő. Ezen kívül előkészítette a helyet a másodiknak.

Ha ő megszületik betegen, nem lett volna jó, se neki, se nekem és a tesója esélyt se kapott volna, pedig ő nagyon akart jönni.

Így a legjobb mindenkinek. Én a mai napig úgy kezelem, hogy 2 gyerekem van, csak az egyik nem itt a Földön. (Nem vagyok vallásos.) Rendszeresen megköszönöm neki, hogy elküldte nekem a születendő gyerekem.

2024. ápr. 15. 17:59
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem már van egy gyermekem. Így igyekszem most csak rá fókuszálni és még hálásabb vagyok érte, mint alapból amúgy is. Ő is nagyon várta már, pedig nem mondtuk neki szándékosan, de érezte.. puszilgatta a hasam, beszélt neki. Rettegek mikor fog rá kérdezni. Nem tudom egyébként, hogy ezek után mennyire fogunk merni próbálkozni, eddig is parás voltam, na de ez után... :(
2024. ápr. 15. 20:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy vetélés semmi. Mármint nem úgy értem, hogy lelkileg, hanem h nem jelent semmit. Nyugodtan próbálkozzatok ha úgy érzitek. Én is azt gondoltam, hogy miért pont velünk történne..de több ilyen történik mint gondolnánk. Miután elmondtam mi történt rengeteg nőtől hallottam, hogy ja igen nekem is volt (egy v több) vetélésem. Persze ez nem vigasz de.... Nem akarom lekicsinyleni a fájdalmad de te legalább már anyuka vagy, nem kell attól tartanod hogy soha nem lesz gyereked. Fel a fejjel.
2024. ápr. 16. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a legérthetetlenebb, hogy ahol van hova, van miért, van szeretet, ott vetél az anyuka... Sosem értettem, mi a sors célja ezzel.
2024. máj. 29. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14# ez nagyon rossz hozzáállás....annak mi a célja, hogy egy drogos anyàhoz születik egy gyerek, vagy egy olyanhoz aki elveteti, vagy még rosszabb, szülés után megöli. Semmi...nem azért történik ilyen , mert a sorsnak célja van ezzel. Ez egy bullshit. Engem legjobban az cseszett fel, mikor azzal probaltak vigasztalni, hogy ez a baba nem titeket választott. Pff...inkább öngyilkos lett? Köszi. A nagy számok törvénye miatt , pont beleestünk. Se több, se kevesebb.
2024. máj. 29. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem mindenkinek, aki átélt missed abot, tudom milyen ✝️🕯
2024. máj. 29. 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!