Mennyire gyakori, hogy 9., 12. heti ultrahangon nincs szívhang előtte pedig minden rendben volt, normálisan fejlődött?
Nekem nagyon sokat segített, hogy tudtam, mennyi a vetélés valószínűsége pontosan. Mikor én voltam ilyen tizenpár hetes, az egyik pillanatban úgy éreztem, hogy óriási veszélye van a vetélésnek, a másikban meg azt, hogy azért ez elég ritka. Elég stresszes volt. Inkább megnéztem a fent belinkelt kalkulátorral, és úgy már el tudtam képzelni egy nagy kádat, amiben mondjuk 95 piros és 5 fekete golyó volt. Persze, lehet, hogy pont én leszek az, aki a feketét húzza, mégis megnyugtató volt elképzelni, hogy a kádból húzva milyen kicsi az esélye a feketének.
Miután a vetélés ellen nem sok mindent lehet tenni, fölösleges stresszelni rajta. Nekem a számok ismerete segített csökkenteni a stresszt. Az a gondolat, hogy előfordulhat vetélés, de számok nélkül, sokkal nyugtalanítóbb volt. Mondjuk nekem matematikai végzettségem van, talán ezért érzem át jobban a valószínűségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!