Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mennyire gyakori, hogy 9.,...

Mennyire gyakori, hogy 9., 12. heti ultrahangon nincs szívhang előtte pedig minden rendben volt, normálisan fejlődött?

Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 11:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez viszont így van,emellett sok nőnek gond nélkül ment. :)Erre kell fókuszálni. Nálunk a lányom jött 2,5 év után. Akkor voltam úgy vele,hogy az volt az életem első pozitív tesztje is és nagyon aggódtam,hogy végig is vigyem gond nélkül,ha már megadta a sors. Mamámnak sosem volt vetélése,7 gyereket kihordott gond nélkül. Nálunk a családba csak anyának volt többször. 19# voltam.
2023. dec. 11. 15:22
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha így állsz hozzá, még rengeteg álmatlan éjszakád lesz! Soha semmi se biztos, soha nincs 100%. Nekem volt pl. 36 hetes halvaszülésem is, pedig egészséges volt a baba, de a köldökzsinór megfolytotta. De amúgy ha megszületik akkor is lehet autista, értelmi fogyatékos, beteg... stb. Tehát ezen stresszelni kár. Légy boldog, kiegyensúlyozott kismama!
2023. dec. 11. 15:26
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

Nekem nagyon sokat segített, hogy tudtam, mennyi a vetélés valószínűsége pontosan. Mikor én voltam ilyen tizenpár hetes, az egyik pillanatban úgy éreztem, hogy óriási veszélye van a vetélésnek, a másikban meg azt, hogy azért ez elég ritka. Elég stresszes volt. Inkább megnéztem a fent belinkelt kalkulátorral, és úgy már el tudtam képzelni egy nagy kádat, amiben mondjuk 95 piros és 5 fekete golyó volt. Persze, lehet, hogy pont én leszek az, aki a feketét húzza, mégis megnyugtató volt elképzelni, hogy a kádból húzva milyen kicsi az esélye a feketének.

Miután a vetélés ellen nem sok mindent lehet tenni, fölösleges stresszelni rajta. Nekem a számok ismerete segített csökkenteni a stresszt. Az a gondolat, hogy előfordulhat vetélés, de számok nélkül, sokkal nyugtalanítóbb volt. Mondjuk nekem matematikai végzettségem van, talán ezért érzem át jobban a valószínűségeket.

2023. dec. 11. 15:27
 24/25 A kérdező kommentje:
Én például sosem voltam baráti viszonyban a matematikával, de igen, engem is megnyugtat ha tudom mégis mennyi esélyem van :)
2023. dec. 11. 15:35
 25/25 A kérdező kommentje:
Bár ehhez még azt hozzá tenném, hogy amíg pl a lombikon a 10% esélyt mikor kimondták nagyon kevésnek tűnt, viszont a kalkulátor hiába hoz 5%ot a vetélésre, most az meg soknak tűnik :D
2023. dec. 11. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!