6+6 naposan lehet mar szivhang a babánál ultrahangon?
Figyelt kérdés
2023. jan. 21. 17:04
1/11 anonim válasza:
6+0-n látható volt, 6+6 az egy nap híján 7 hetes, olyankor - hacsak nem később fogant - már kell is lennie szívműködésnek.
2/11 anonim válasza:
Lehet de van akinek a 7.hét elején jelenik meg pl 7+2-3.napon.Ha még nincs nálatok nem feltétlen van bai.Menj vissza a 8.héten és biztos lesz addigra.Ha mégsem akkor sajnos nem sikeres a terhességed.
3/11 anonim válasza:
Ha tényleg akkora, akkor igen
8,1 mm-es volt szívhanggal
4/11 anonim válasza:
35+ napos ciklussal korai lehet, ennél rövidebb esetében már kell lennie de fix 28 napos ciklussal is van rá esély, hogy később fogant, nincs minden veszve, ha nincs még szívhang ilyenkor.
5/11 anonim válasza:
Legtöbbször, de nem biztos. Nálunk egyik gyereknek sem volt ilyenkor még.
6/11 anonim válasza:
6 hetesen nekem már volt. De később fogant. Menstruáció szerint már 7 hetes lett volna. Szóval mi úgy mentünk, hogy azt gondoltuk 7 hetes.
7/11 anonim válasza:
Kéne, de pl nekem nem volt, bár szerintem az orvos benézett valamit. 2 hétre rá lett. A sógornőmnek 8 hetesen nem látták, nem tudom, ez hogy lehet, de 10 hetesen mar volt minden, egészséges baba lett belőle.
10/11 A kérdező kommentje:
Sajnos vetélés.. csak üres petezsák van .. tegnap voltam sürgősségin.. teljesen összetörtem lelkileg.
2023. jan. 28. 15:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!