Akinek kémiai terhessége volt,nektek is volt olyan, hogy a napok múlásával egyre jobban fájt a melletek és kieresedett meg egyébb terhességi tünetek?
Nekem volt egyszer kémiaim, de az ég világon semmit nem éreztem (előtte volt egy missed ab a 8. hét körül, akkor majd' leszakadtak a melleim, az volt az összes tünetem, de az durván fájt azért, nem tudtam lépcsőzni).
Ez a kémiai csak úgy derült ki, hogy más okból mennem kellett sajnos az ügyeletre, és ott a vérvételnél a biztonság kedvéért néztek hcg-t is.
Kérdezték, hogy mennyi esély van a terhességre, mondtam, hogy semennyi (valahogy nagyon nem úgy jött volna ki a ciklus), ők meg ott viccelődtek, hogy nem én lennék az első, aki ott tudja meg, hogy babát vár...
Lényeg, hogy 15 körüli volt a hcg, otthon már pisiltem tesztet is, közepesen erős pozitív lett, keresgélni nem kellett a csíkot, de halványodott onnantól.
Nekem is kémiai terhességnél borzasztóan fájt a mellem már a pozitív teszt előtt.
Amikor sikeres terhesség lett akkor nem fájt. Nem volt semmi tünet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!