Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek megállt az embrió...

Akinek megállt az embrió fejlődése, de nem indult meg a vetélés, éreztétek, hogy valami gond lehet?

Figyelt kérdés
Valami megérzés, megszűnt terhességi tünetek, rossz álmok, vagy bármi?

2023. febr. 18. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Eltűntek a tünetek.
2023. febr. 19. 09:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt lehetett tudni, hányadik héten állt meg az embrió fejlődése?
2023. febr. 19. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
94%
11-es vagyok. A méretek alapján a 6. hét végén állt meg a fejlődésben. Amikor az első vizsgálatra mentem, akkor elvileg a 7. hétben voltam, de egy hét lemaradásban volt. Néhány nap múlva el is halt. Végül 9 hetesen vetéltem el spontán. Előtte nem volt vérzés, barnázás, görcsölés, de a mellfájdalom, puffadás elmúlt. Érzetem, hogy gond van.
2023. febr. 19. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán a tünetek eltűntek, ez utólag már gyanus. De semmi más. 11 héten észleltük egy vérzés okán hogy már nem él. 7 hetesen még volt szivhang és utána állhatott meg. Műtét Lett belőle.
2023. febr. 19. 12:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!