Hogy dolgozta fel a ti párotok ezt az egész szörnyűséget?
Figyelt kérdés
Hogy tette túl magát a párotok/férjetek a vetélést? 2 napja elveteltem. A párom azóta nem eszik. Alig szólal meg. Van úgy hogy sír. Énis nagyon osszetortem.De ezt nem bírja a lelkem hogy így látom őt . Annyira várta a kicsi babánkat😞😞mennyi idő kell ehez? Vagy mit tegyek ??2023. jan. 30. 19:15
21/22 anonim válasza:
Engem áprilisban műtöttek, missed ab. 8+5 hetesen nem volt már szívhang. Szörnyű volt, teljesen bele betegedtem/ tünk. Nem is vártam meg a következő vérzésem, eltelt 4,5 hét első próbálkozásra össze jött a bébink. Annyira megviselt, és bele éltem magam, hogy nem akartam várni hónapokig, egyből belevágtunk ahogy lehetett.
Szerintem adj időt magadnak, vagy ahogy érzed, és próbálkozzatok!
39 hkm❤️
22/22 anonim válasza:
20# Gratulálok a kisfiadhoz és köszönöm ☺️ Remélem nem sokára nekünk is újra sikerül. Szerencsére eddig úgy tűnik, hogy szépen ürül magától. Kicsit sokkban voltunk tegnap, így alig kérdeztünk valamit a doktornőtől (mondta is, hogy ha megnyugodtunk, akkor írjak nyugodtan, ha bármi kérdésem van). Azzal kezdte, hogy nagyon sajnálja és ne kezdjünk el gondolkodni, hogy mit kellett volna másképp csinálni, mert nem a mi hibánk. Most már úgy érzem jobban vagyunk mindketten. Próbálunk pozitívak lenni. Legalább tudjuk, hogy nincs akadálya a teherbeesésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!